Minecraft 1.20.32.03

(tam versiyon)

  • Android:   4,4+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    İndir Minecraft
  • Minecraft PE 1.20.32
  • İndir

Minecraft PE 1.20.32 (mediafıre), oyunculara oyun evreninin daha da kararlı bir versiyonunu sunan, Android'de uzun süredir beklenen haftalık bir sürümdür. Bu sefer geliştiriciler 4 hata buldular ve bunları hızlı bir şekilde düzeltmeye çalıştılar. Bu düzeltmeler oyun stabilitesini artırır ve oyun çökmelerinin sayısını azaltır.

Minecraft 1.19.40'ın yeni tam sürümü yayınlandı

En son haberleri takip ederseniz mojang stüdyosu, oyunun gelecekteki bir güncellemesinde ortaya çıkabilecek yeni çetelerin duyurusunu yaptı. Yeni sakinin seçimi Minecraft Live 2023'te oylamayla gerçekleştiriliyor. Ancak şimdilik güncelleme çok uzakta, ana değişiklikleri son sürümde listeleyeceğiz.

Sabit hatalar

Toplam 4 hata düzeltildi. Daha fazla detay:

  • İOS'ta “§” sembolünü kullanırken metin bilgilerinin doğru çevirisini yapılandırdık.
  • İşaretlerin oynatıcı tarafından yüklenmesi Klavye geri bildirimini devre dışı bırakmaz.
  • Tamamlanmamış bloklar ve düğmeler üzerinde gerçekleştirilen, Mob'ların ortaya çıkmasıyla ilgili bir hata düzeltildi.
  • Oyuncunun Marketten satın aldığı eşyalar ve çeşitli ürünler hesaba kaydedilir.

Mevcut hatalar

Şu anda Playstation'da bölünmüş ekranda oyun oynarken ölümle ilgili bir sorun var. Oyunun bu versiyonunda “Anında Canlanma” seçeneğinin aktif olması durumunda oyun dünyasında bir çökme meydana gelebilir.

Blok evreninin geniş dünyasına yeni dalmaya başlayan ve 1.20 eklentisinin tüm yeniliklerini keşfetmeye henüz vakti olmayan Minecraft oyuncuları için aşağıda "Trails"in en ilginç özelliklerini listelemeye çalışacağım. ve Masallar” güncellemesi.

Şüpheli çakıl ve kum

Bunlar, düşürüldüğünde parçalanma eğiliminde olan yeni kumlu malzeme çeşitleridir. Dışarıdan pratik olarak klasik bloklardan farklı değiller. Şüpheli çakılın oluştuğu yer Okyanus Harabeleri'dir. Kuyular ve piramitler gibi çöl bölgelerinde şüpheli kum bulunabilir. Bu blokları yok ettiğinizde herhangi bir damla almayacaksınız. Şüpheli kum ve çakıllar, üzerine fırça konularak normal çakıl ve kuma dönüştürülebilir. Ayrıca bu blokların üzerinde fırça kullanarak Kil Parçaları veya Demirci Şablonları şeklinde faydalı malzemeler elde edebilirsiniz.

Demirci şablonu

Bu öğeler görünüş olarak rünlere benzemektedir. Smithing Şablonu ekipmanı, görünümü iyileştirmek ve Diamond Armor'u Netherite Armor'a dönüştürmek için kullanılır. Rünler, kütüphaneler, piramitler, burç kalıntıları, haydut karakolları, Antik Şehir ve hatta Ender Şehri gibi çeşitli yapılarda bulunabilir.

Bir demircilik şablonu kullanmak ve bir elmas silahını bir Netherite silahına dönüştürmek için, ilgili şablonu, bir Netherite Külçesini, Elmas Zırhını almanız ve öğeleri demircilik masasına yerleştirmeniz gerekir. Her kullanımda bir Demirci Şablonu alınır.

Meşale tutucu

Görünümü yanan bir mum veya meşaleyi andıran yeni bir bitki. Çiçeğin çeşitli kullanımları vardır. Ondan Portakal boyası alabilir, arı yetiştirme aracı olarak kullanabilir ve ayrıca Şüpheli Yahni pişirebilirsiniz. Bu yemeği yiyerek karanlıkta görebileceksiniz.

Koklayıcı

Sniffer, 1.20 sürümüne eklenen en hoş eklentidir. Bu, ataları tarih öncesi sürüngenler olan Minecraft dünyasının yeni bir sakinidir. Geliştiricilerin sözlerine inanıyorsanız, bu yaratık zaten blok evrenin geniş alanlarında yaşıyordu, ancak nesli tükendi, bu nedenle yalnızca Sniffer Egg'in yardımıyla canlı bir kopya elde edebilirsiniz.

Yumurta, Sıcak Okyanustaki Şüpheli Kum temizlenerek bulunabilir. Bir Yumurta bulursanız, onu yere koyun ve 20 dakika sonra küçük bir Koklayıcı alacaksınız. Yumurtanın olgunlaşma süresi, Yumurtayı Yosun Bloğunun üzerine yerleştirerek kısaltılabilir.

Mafya ilk bakışta göründüğü kadar işe yaramaz değil. Ana görev , Meşaleyi de içeren eski tohumları aramaktır. Eğer Meşalesakal tohumlarını alırsa, onları yalnızca bu çiçeği dikmek için değil, aynı zamanda Sniffler'ı yeniden üretmek için de kullanabilirsiniz. Tek olumsuz yanı şu anda evcilleştirilememesidir.

Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen
Benzer oyunlar
Minecraft Live 2023 oylamasındaki çeteler
Minecraft Live 2023 oylamasındaki çeteler
Mod Minecraft Live 2023 oylamasındaki çeteler, Minecraft Live oylamasının sonuçlarına göre
hit
upd
new
Chicken Gun - Fruzer'dan özel sunucu
Chicken Gun - Fruzer'dan özel sunucu
Chicken Gun - Fruzer'dan özel sunucu, Android'deki popüler Chicken Gun aksiyon oyununun başka bir
v0.0.93
hit
upd
new
Skibidi Tuvalet 63
Skibidi Tuvalet 63
Mod Skibidi Tuvalet 63, ana düşmanların tuvalet şeklindeki garip karakterler olduğu Minecraft için
hit
upd
new
Creepypasta
Creepypasta
Hiç karanlık mağaralarda şüpheli sesler duydunuz mu? Mod Creepypasta'yu yükleyerek görünümlerinin
hit
upd
new
Ender sunağı
Ender sunağı
Minecraft dünyasında nasıl ışınlanacağınızı öğrenmek ister misiniz? Ender sunağı Modu ile
hit
upd
new
Gerçekçi Kancalar
Gerçekçi Kancalar
Mod Gerçekçi Kancalar for Minecraft - özel bir kanca ile dikey olarak hareket etme yeteneği ekler.
hit
upd
new
50'den fazla yeni hayvan
50'den fazla yeni hayvan
Minecraft için 50'den fazla yeni hayvan modu, oyun dünyasını yeni hayvanlarla dolduran hacimli bir
hit
upd
new
Meo Why'dan mobilyalar
Meo Why'dan mobilyalar
Minecraft için daha fazla mobilya ve dekor öğesi mi istiyorsunuz? Ardından harika bir Mod Meo
hit
upd
new