My Talking Tom 2 (MOD - Çok para)

4.8.1.9208

  • Android:   5.0+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Simülatörler
  • My Talking Tom 2 (MOD - Çok para)
  • İndir

Oyunun ilk bölümünün popülaritesi, bu basit ve heyecan verici oyunun devamı olan My Talking Tom 2 ortaya çıkmasına yol açtı. İkinci bölümün daha az renkli ve ilginç olmadığı ortaya çıktı.

Oyunda kullanıcılar, ona bakmak ve incinmeyeceğinden emin olmak için bir yavru kedi sahiplenebilirler. İkinci bölüm ile birincisi arasındaki Fark, yavru kedi için bir evcil hayvan edinme fırsatıdır.

Bir evcil hayvan seçmek

Oyun kataloğu, her biri evcil hayvanınıza eşlik edebilecek 5 hayvan içerir. Yavru kedi yeni arkadaşıyla etkileşime girip eğlenebilir, bu da oyunu daha çeşitli hale getirir.

Oyunun ana koşulu, yavru kediye uygun bakımdır, böylece rahat koşullarda büyür ve her şeyden memnun olur. Bunun için ona doğru mamayı vermeniz, ona bakmanız ve ona yeterince ilgi ve özen göstermeniz gerekir.

Genel Özellikler

Basit oynanış ve canlı grafikler, oyunu hem çocuklar hem de yetişkinler için uygun hale getirir.

Bu oyunun ilk bölümünü geliştirirken hiç kimsenin bu konunun bu kadar popüler olacağını hayal etmediği varsayılabilir. Bunun çok basit olduğu gerçeğini hesaba katarsak, ama aynı zamanda bir Yetişkin Bile eğlenebilir. Tabii ki bunların hepsi birçok karakter, eşya ve evcil hayvanla tamamlanıyor.

Bu ekibin tüm parçalarının tüm dünyada mega ünlü haline geldiğini ve ana karakter rolünü kimin oynadığı önemli değil. Farklı yönlerde birçok hikaye yayınlandı ve en popüler olanlardan bazıları telefonlar ve tabletler için taşınabilir versiyonlardır.

İşte metnin Türkçe çevirisi:

İşte metnin Türkçe çevirisi:

Son Değişiklikler

  • Son versiyonlarda Tom, sadece günlük işlerini yapmakla kalmıyor, aynı zamanda yeni numaralar ve beceriler öğrenerek seviyesini yükseltiyor - davul çalıyor, basket atıyor ve hatta boks yapıyor!
  • Uzak Cyber City'de heyecan verici bir uzay macerası eklendi. Sıkıcı şeyleri unutun, uçma zamanı! Bu fütüristik macera, Tom'un yaramazlıkları için taze ve heyecan verici bir arka plan sunuyor;
  • Tom'un oyun alanı büyüdü - dev salıncaklarda sallanabilir veya sonsuz kahkahalar için trambolinde zıplayabilir. Ayrıca, Tom yaralandığında ona bakabilir ve eğlenceye devam edebilirsiniz;
  • Yeni dünya - Şeker Krallığı'ndan Korsan Adaları'na kadar - saklanabilecek benzersiz hatıralar getiriyor.

My Talking Tom 2 (MOD - Çok para) indirin

  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Outfit7 Limited
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen