Football Brawl (Özel sunucu)

26.184

Football Brawl (Özel sunucu), oyunun Android için özel bir sunucuda barındırılan farklı bir sürümüdür. Oyun sistemi burada daha önceki versiyonlara göre değiştirildi ve Brawl Stars sistemi yok; bunun yerine yaratıcılar eski sistemi geri getirdi.

Oyunun diğer analogları

Modlar ve mekanikler

Resmi versiyonda bulunan tüm popüler modlar mevcuttur: Banner'ın ele geçirilmesi, Hediyelerin çalınması, Sıcak bölgede savaş ve diğerleri. Mekanik sistemin tamamı uygulandı; bu konuda önemli bir değişiklik yapılmadı. Oyundaki mevcut tüm öğelere erişim kazanarak diğer kullanıcılarla savaşlara tam olarak katılabilirsiniz.

Özel bir sunucunun temel özellikleri

  • Kanıtlanmış bir savaş sistemi kullanmak;
  • Eski kutu sistemi;
  • Düzenli promosyonlar;
  • Önceki sürümlerden çıkan tüm eski karakterler mevcuttur;
  • Tüm oyun kaynaklarına erişim.

Mağaza promosyonları

Brawl projesinin özel sunucuları, burada birçok eşya ve hediyeyi tamamen ücretsiz olarak alabilmeniz ile öne çıkıyor. Önceki güncellemelerdeki tüm ünlü karakterler burada - bunları tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz, ancak erişimi kademeli olarak açmanız gerekecek.

Konumlar ve katılımcılar

Önceki sürümlerde yayınlanan tüm Haritalar projede mevcuttur ve kullanıma açıktır. Zaten bu özel sunucuda çok sayıda katılımcının olduğu belirtilebilir - bir maça katılacak veya arkadaşlarınızı davet edecek birini hızlı bir şekilde bulabilirsiniz.

Football Brawl (Özel sunucu) indirin

Football Brawl (Özel sunucu) v26.184 [.apk]
142.34 Mb
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen