Dandle Brawl

29.258

Dandle Brawl, içeriğe erişim koşullarının basitleştirildiği, Android cihazlar için Brawl Stars oyununa yönelik özel bir sunucudur. Orijinal versiyonla karşılaştırıldığında, burada Brawlers için mevcut tüm görünümleri ve çeşitli kaynakları hemen ücretsiz olarak alacaksınız.

Oyunun diğer analogları

Birçoğu, oyuna katılmak için para harcamak istemiyorsanız, üçüncü taraf özel sunucular kurabileceklerini zaten fark etti. Buradaki politika biraz farklı - savaşlara tam katılım için tüm koşullar sağlandı. Resmi geliştiriciler ticari ilkelere bağlı kalsa da projeye yatırım yapılmadan pek bir şey elde edilemeyecek.

Kozmetik ürünlere erişim

Burada kahramanlarınızın görüntülerini ayrı ayrı değiştirmek için tüm öğeleri alabilirsiniz. İlgilenilen öğeleri seçmek için dahili bir mağaza mevcuttur.

İşlevselliğe gelince, temelde her şey değişmeden kalıyor - yalnızca küçük değişiklikler fark edilecek ve bu sürümün geliştiricilerine göre yalnızca kontrolü iyileştirecek. Eğitim almanın zorunlu şartları yoktur, ancak isterseniz yapabilirsiniz.

Mevcut bazı değişiklikler

Yazı tipini, cilt kontur efektlerini ve diğerlerini değiştirin. Karakterlerinizi dilediğiniz gibi dönüştürebilir ve diğer katılımcılarla yüzleşmeye başlayabilirsiniz.

Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen