Bild Brawl

41.150

Bild Brawl veya diğer adıyla Crystal Brawl oyunun Android için üçüncü taraf bir sunucuda barındırılan bir sürümüdür. Bu oyun, istediğiniz şeyleri çok daha hızlı alacağınız için orijinal versiyondan farklı olacaktır.

Oyunun diğer analogları

Bu oyunun içeriği

Burada mükemmel bir oyunun güncel içeriğini bulabilirsiniz: karakterler, görünümler, seviye atlamaya yönelik öğeler ve diğer kaynaklar. Bunları kullanarak kahramanlarınıza özel görünmelerini sağlayacak gerekli kozmetik ayrıntıları verebilirsiniz.

Klasik oyun

Diğer kullanıcılarla aynı savaşlara katılın, yeni öğelerin kilidini açın ve becerilerinizi geliştirin. Becerilerinizi en üst seviyeye taşıyın, turnuvalara ve sabit dövüşlere katılın.

Burada eğitim modu zorunlu değildir; Brawl Stars ile tüm özelliklerde farkı fark etmeyeceksiniz, yalnızca inceleme türünü değiştirmek için yeni fırsatlar vardır.

Yeni bir bakışaçısı

Bu, bu projenin ayırt edici bir özelliğidir; kullanıcı istekleri doğrultusunda yeni bir kamera görüntüleme modu eklenmiştir.

Hile kullanımı

Burada bu konuya tarafsız yaklaşıyorlar; çeşitli hile avantajlarından yararlanmak istiyorsanız engellenmezsiniz. Temel ilkelere göre katılmak isteyen başkalarına önemli ölçüde müdahale ederseniz, sizinle oynamayı reddedeceklerini unutmayın.

Ayrıca, diğer kullanıcıların göstergelerini görüntüleyerek olayları analiz etmek ve gelişmiş istatistikleri incelemek için çok iyi araçlar da vardır. Aksi takdirde sunucu alışık olduğumuz mekaniklere tam anlamıyla uyum sağlayacaktır.

  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Bild Brawl
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen