Hyper Brawl - Özel sunucu

26.184

Brawl Stars oyununun hayranları, çok sayıda mücevher, görünüm ve diğer açık içeriği barındıran özel sunucuların olduğunu biliyor. Hyper Brawl - Özel sunucu, orijinal oyundan farklı olarak oyuncuya tam bir hareket özgürlüğü ve platformun oyun içi kaynaklarına mutlak erişim sağlar. Özel şirket, mükemmel oyun optimizasyonu ve yüksek kaliteli çevrimiçi hizmetle övünüyor.

Oyunun diğer versiyonları Brawl Stars

Oynanış Özellikleri

Oyunun temeli farklı kahraman grupları arasındaki kavgalardır. Oyuna çeşitlilik katan ilginç görevler sunuluyor. Oyuncu, birincil görevleri tamamlamanın yanı sıra aşağıdaki görevleri de gerçekleştirebilir:

  • düşmanları yok etmek için yıldız biriktirin;
  • bir süreliğine düşmana zarar verin;
  • kılıçları sepete atmak ve diğer eğlenceler;

Yarışmanın sonucu, dövüşçünün gücüne ve oyuncunun becerilerine bağlıdır. Geliştiriciler, Hyper Brawl'ın oluşturulmasında sorumlu bir yaklaşım benimsedi, oyun alanının dahili içeriğine azami dikkat gösterdi ve kaynakları kullanılabilir hale getirdi. Günümüzde çoğu mekan Cadılar Bayramı tarzında uygulanmaktadır.

Eşsiz bir ortam, ilginç öğeler ve şenlikli dekorasyonlara sahiptir. Tasarımcılar ayrıca temalı görünümlere ve diğer dekorasyonlara da büyük önem veriyor.

Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen