Rusted Warfare - RTS Strategy (MOD - Çok para)

1.15

  • Android:   2.2+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Stratejiler
  • Rusted Warfare - RTS Strategy (MOD - Çok para)
  • İndir

Rusted Warfare - RTS Strategy (MOD - Çok para), Android için bir strateji oyunudur. Ordunuzu oluşturmanız, savunma ve eğitim için çeşitli yapılar inşa etmeniz ve savaşa gitmeniz gerekiyor.

Savaşçıları kontrol ederek bölgeyi ve savaş anını yukarıdan göreceksiniz. Burada ne yapacağınızı anlamalısınız - aksi takdirde sonuçlar kötü olacaktır. Küçük bir orduyla düşmana saldırmamalısınız, bunun sonuçları olumsuz olacaktır.

Eylemin başlangıcı

Öncelikle inşaatçıları alıp inşaata başlamanız gerekiyor. Gerçek şu ki, başkalarının nesnelerini ele geçirmek imkansız olacak, bu yüzden kendi nesnelerinizi kesinlikle inşa etmeli ve onları yok olmaktan korumalısınız.

Strateji

Bazıları fark etti ve hatta kendileri için bir taktik buldu - bu, savunma ve saldırı için birkaç tank (yaklaşık 20) ve çıkarıcılar (2-3) inşa etmektir. Ve sürekli ona saldırarak rakibin gelişmesine izin vermemeliyiz. Her şey yolunda giderse, rakibinizi örneğin ekipman üretimi için fabrikalar inşa etmekle meşgulken yok edebilirsiniz ve tüm para buna yatırılacaktır.

Rusted Warfare - RTS Strategy (MOD - Çok para) indirin

Rusted Warfare - RTS Strategy (MOD - Çok para) v1.15 [.apk]
24.84 Mb
  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Corroding games
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen