Telegram

11.1.3

  • Android:   4.4++
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Bağlantı
  • Telegram
  • İndir

Telegram, Android'de yüksek hızda ve kalite kaybı olmadan mesaj, fotoğraf ve video alışverişi yapmanızı sağlayan bir mesajlaşma platformudur. Yetenekleri açısından platform, WhatsApp veya Viber gibi hizmetlere benzer, ancak bir takım avantajları vardır; bunların en önemlisi, kullanıcı verilerinin yüksek güvenliği olmasıdır. Yüksek gizliliği sayesinde Telegram günümüzün önde gelen sosyal mesajlaşma aracıdır.

Telegram'ın Özellikleri

Telegram, özelleştirme açısından en açık hizmetlerden biridir. Kullanıcılar özel sohbetler oluşturabilir, gizli yazışmalar yapabilir, anket ve oylama yapabilir. Ve tüm yazışmalar karmaşık bir şifreleme sisteminden geçtiği için üçüncü şahıslar verilere erişemeyecektir. Ek olarak, otomatik silmeyi yapılandırabilirsiniz, bu ayardan sonra tüm yazışmalar belirlenen zamanda sohbetten silinecektir.

Telegram'ın maliyeti ne kadar?

Bugün Telegram, dosyayı yükledikten ve bir kullanıcı hesabı oluşturduktan sonra hizmetlerine erişimi açılan tamamen ücretsiz bir uygulamadır. Buna ek olarak, geliştiriciler aylık 4,99 ABD doları olan ücretli bir abonelik ücreti eklediler. Bu parayla, daha yüksek dosya aktarım hızlarına, boyutu 4 GB'a kadar olan dosyaları (ücretsiz olanda 2 GB) yükleme yeteneğinin yanı sıra özel simgeler, kısaltılmış adresler, nadir çıkartmalar ve animasyonlu avatar gibi bir dizi estetik özellik elde edersiniz.

Daha önce de belirtildiği gibi Telegram, özellikleri ücretli ve ücretsiz aboneler için hemen hemen aynı olan Android platformlarından biridir. Genel olarak Telegram, sohbet, sesli ve görüntülü aramalar yoluyla iletişim kurmanıza ve çeşitli verileri yüksek hızda alışverişi yapmanıza olanak tanıyan basit ve kullanışlı bir hizmettir.

Son güncellemeler

  • Süper kanal oluşturma işlevleri eklendi - daha büyük ve etkileşimli topluluklar oluşturulabilir. Bu kanallar daha fazla katılımcıyı destekleyebilir ve izleyiciyle etkileşim için ek araçlar sunar;
  • Sevilen yazarları destekleme ve kapalı topluluklarda özel içeriğe erişim sağlama imkanı veren ücretli tepkiler ve abonelikler;
  • Yeni hikaye kapakları ve hava durumu çıkartmaları, gönderilere yaratıcılık ve kişisellik katma imkanı sunarak iletişimi görsel olarak daha çekici hale getirir.
  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Telegram FZ-LLC
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen