Drive Ahead! (MOD - Çok para)

4.9.0

  • Android:   5.1+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Oyun makinesi
  • Drive Ahead! (MOD - Çok para)
  • İndir

Android için Drive Ahead! (MOD - Çok para)'da arabalarda silahlı ve yıkımlı savaşlar düzenlemeniz gerekecek (rakiplerinizin kasklarını kırmanız gerekir). Gladyatör savaş alanlarında her şey sıçrama tahtaları, variller ve diğer engeller arasında gerçekleşecek. Arabalar performanslarını artırmak için değiştirilebilir.

Yıldız kazanarak aracınızın kilidini açabilirsiniz.

Çatışmaların genel özellikleri

Dövüşler beş zafer elde edilene kadar sürer ve raundlar on beş saniyeden fazla sürmez. Onuncu saniyeden sonra "ani ölüm" meydana gelir: aşağıdan su yükselir ve yukarıdan keskin dişli demir parçaları kayar ve karakterlerin her yerinden ateş topları uçar.

Rastgele arabalarla düşmanla yüzleşin

Her zaman rastgele bir arabayı ele geçiren yapay zekaya karşı savaşın. Bu oyunu daha da zorlaştırıyor ancak süreci daha ilginç hale getiriyor.

Takım sorunlarını co-op modunda çözebilir veya biriyle bire bir savaşabilirsiniz. Quest Stadyumu'nda muhteşem ödüller sizi bekliyor!

Bu nedenle, kabus kazalarının meydana geldiği çeşitli seviyelerde çöp kamyonları da dahil olmak üzere çeşitli hurda araçları kullanın! Uzaylılar ve robotlar gibi tehlikelerden kaçınmaya çalışın.

Drive Ahead! (MOD - Çok para) indirin

Drive Ahead! v4.9.0 (MOD - Menu) [.apk]
486.66 Mb
  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Dodreams Ltd.
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen