Toilet Fight: Open World (MOD - Birçok çip)

1.3.5

  • Android:  5.1+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Aksiyon
  • Toilet Fight: Open World (MOD - Birçok çip)
  • İndir

Toilet Fight: Open World - android için en yeni aksiyon oyununu deneyin. Burada kendinizi gerçekçi olmayan maceralara kaptıracak ve tuvalet savaşlarını insan video kameralarıyla izleyebileceksiniz. Siz kendiniz bir tarafı veya diğerini seçebilir, neyi beğendiğinizi belirleyip hareket edebilirsiniz. Tüm alanları ele geçirebilir veya tam tersine onları özgürleştirebilirsiniz.

Toilet Fight modifikasyonunun özellikleri

Hack'i indirdiğinizde, dahili satın alımlarda kendi takdirinize bağlı olarak kullanabileceğiniz birçok çipe sahip olacaksınız.

Birçok seviye

Bu, sizin için olasılıkların kapılarını açan gerçekten yeni ve güncellenmiş bir versiyondur. Çeşitli testleri geçebileceğiniz farklı seviyeler açabilirsiniz ve ayrıca hileler de kazanacaksınız. Hepsi bu kadar değil, kahramanınızın seviyesini yükseltmeye başlayabilir ve onu bireysel ve güçlü hale getirebilirsiniz. Reklamlar sizi rahatsız ediyorsa sil butonuna tıklayarak kolayca kurtulabilirsiniz.

Skibidi'yi seviyorsanız ve insan video kameralarına saygı duyuyorsanız oyunun bu versiyonunu kesinlikle denemelisiniz. Kesinlikle sıkılmayacağınız pek çok aktivite ve her türlü görev var. Savaşlar çeşitli yerlerde gerçekleşiyor. Kendinizi rahat hissettiğiniz yerlerde savaşın. Klozetlerin kendi başlıkları vardır, görüntüleri çok sıra dışıdır.

Tuzaklar ve zor durumlar

Ama o kadar güçlü ve aktifler ki silahları yenebiliyorlar. Ayrıca ilginç tuzaklarla da karşılaşacaksınız. Bütün bunlar alışılmadık bir arayüzle tamamlanıyor. Oyun o kadar heyecan verici ki, en zor durumlardan sıyrılarak tekrar tekrar oyuna dönmenizi sağlıyor.

Güçlü savaşlar, parlak ayrıntılar, kullanıcı dostu arayüz - bunlar oyuncuları cezbeden unsurlardan sadece birkaçı.

İnce mizah ve internet memlerinin birleşimi

Bu viral seri, izleyicilerin hayal gücünü benzersiz mizah ve absürtlük karışımıyla ele geçirdi ve oyunun geliştirilmesi için mükemmel bir temel oluşturdu. Burada, oyuncuların garip bir tehdidi açığa çıkarmaya çalışan bir operatör rolünü üstlenerek geniş bir manzarayı keşfetmeleri gereken kaotik bir evrene dalmaları gerekiyor. Oyun, bu hikayenin tuhaf özünü mükemmel bir şekilde aktararak onu dinamik bir aksiyona dönüştürüyor.

  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Cabina Game
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen