Garten of Banban 7 (Dolu)

1.0

  • Android:   8.0+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Korku
  • Garten of Banban 7 (Dolu)
  • İndir

Garten of Banban 7 (Dolu), daha önce yayınlanmış bir anaokulu hakkındaki korku serisindeki başka bir oyundur. Bu sayıda, bu projenin adı verilmiş ve tuhaf görünen yaratığı fark etmediler. Ancak ilginç olan, oyunun yayın öncesi reklamlarında yer almasıdır. Ama yeni canavarların farkına vardık ve onlardan daha fazlasını üreteceğiz.

Canavarların küçük uygarlığı

Buradaki en önemli şey, uzaylılara benzer şekilde yenilerini yaratan çok kollu bir yaratıktır. İlerledikçe tüm bunlar netleşir. Çoğu insanlardan hoşlanmaz ve bu, onların tesislerinde göründüğünüzde açıkça ortaya çıkar.

Bilindiği gibi, bazı sözler popüler blogcular tarafından dile getirildi, ancak tahmin edilmesi son derece zor olacak. Tabii ki, bazılarının hayranı değilseniz ve sesleri ayırt etme konusunda iyi değilseniz. Her halükarda, bunlar çok tuhaf ve ürkütücü bir şekilde sunuluyor. Burada birkaç tane var ve dikkatli olmak daha iyidir, aksi takdirde yok edilebilirsiniz.

Karakter ve davranış

Her biri farklı davranacaktır, ancak ortak noktaları plastik görünümleri ve yavaş hareket hızlarıdır. Canavarlardan bazıları tarafsız davranacak, ancak diğerlerine bir şey bulaşacak. Hatta kendileriyle etkileşime girecek ve kavga edecekler. Sürekli bilgi, ipucu ve hatta gösterilen bir rüya olacak.

Genel olarak tarihin bir konusu ve hatta karmaşıklığı var. Tüm olaylardan bazılarını anlamak çok zor olacak.

Garten of Banban 7 (Dolu) indirin

Garten of Banban 7 (Dolu) v1.0 [.apk]
571.85 Mb
  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Euphoric Brothers Games
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen