Çin Brawl Stars

57.340.3

Çin Brawl Stars, yalnızca Çince olarak sunulan ünlü Android oyununun yüksek kaliteli bir versiyonudur. Burada 3v3 veya 5v5 takım savaşlarına katılabilirsiniz. Bunu yapmak için, bir yüzleşmenin özelliklerini anlamanız gerekir: kasaları açmak, bir konumdaki puanları ele geçirmek, gol atmak ve diğer özellikler.

Ek koşullar ve ödüller

Geliştiriciler ayrıca, siz ilerledikçe açılan ek ilgi için çeşitli koşullar da ekledi. Çarkıfeleği kullanın, çeşitli teşvikler alın, maçlara aktif katılım için bonuslar ve hediye görünümleri kazanın.

Renkli ve heyecan verici dünya

Bu projenin özelliklerinden biri de sizi büyüleyici bir atmosfere sürükleyebilecek ilginç çizilmiş karakterlerle dolu olmasıdır. Aynı zamanda karakterlerin her birinin kendine özgü nitelikleri ve yetenekleri vardır.

Arkadaşlarınızla vakit geçirir ve farklı takımlarla savaşlara katılırsanız, çok daha ilginç olacaktır.

Bu versiyonda daha ilginç olan ne?

Brawl Stars'ın orijinal versiyonunun destekçileri, bu kadar kaliteli bir versiyona katılmayı deneyebilirler. Burada yeni karakterlerle, değişen koşullarla ve işlevlerle tanışacaksınız. Örneğin, düzenli katılım için yeni modlar ve daha fazla teşvik sunulacak.

Ana zorluk

Ana zorluk, yönetimde kullanılan dilin anlaşılmaması olacaktır. Onunla ilk tanıştığınızda bu büyük bir rahatsızlık yaratacaktır.

Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen