Google Play

677837050

  • Android:   5.0+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Sistem
  • Google Play Market
  • İndir

Google Play, Google'ın en büyük platformudur ve birçok oyun ve uygulamayı Android akıllı telefonlara getirir. Mağaza, yazılımın yanı sıra edebiyat, film ve diğer içerikleri indirmenize de olanak tanır. Platform, ister oyun ister program olsun her bölümün "Kitaplar", "Filmler", "Oyunlar" dahil olmak üzere ayrı kategorilere ayrıldığı net ve kullanışlı bir arayüze sahiptir. Böylece özel bir filtre kullanarak her zaman doğru uygulamayı bulabilirsiniz.

Ücretli ve ücretsiz uygulamalar

Android'e yönelik herhangi bir çevrimiçi mağaza gibi, Google Play Market platformu da ücretli içerik içerir. Bu kategoride oyun geliştirmedeki en son yenilikleri, en yeni filmleri ve uygulamaları bulabilirsiniz. Ancak buna rağmen, ücretsiz uygulamalar tüm içerik listesinin büyük çoğunluğunu oluşturuyor.

Google Play hesabı

Platformun sunduğu özelliklerin tam listesinden yararlanmak için kayıt prosedürünü tamamlamanız ve ardından bir kullanıcı hesabı oluşturmanız gerekecek.

Google Play'de sorun mu var?

Kullanıcılar periyodik olarak platformdaki sorunlardan şikayetçi olurlar. En yaygın neden, uygulamanın eski bir sürümüdür. Sorunu çözmek için mağazayı en son sürüme güncellemeniz yeterlidir. Sorun devam ederse sorunu çözmek için Google Play Hizmetlerini yükleyin.

Google Play nasıl kurulur?

Varsayılan olarak Google Play Market uygulama mağazası neredeyse tüm Android cihaz modellerine önceden yüklenmiştir. Eğer akıllı telefonunuzda servis yoksa, sitemizden apk dosyasını ücretsiz indirerek kendiniz kurulumunu yapabilirsiniz.

Son Değişiklikler

  • Son güncellemelerde aşağıdaki iyileştirmeler yapıldı:
  • Kullanıcıların ihtiyaç duydukları uygulamaları daha hızlı ve kolay bulmalarına yardımcı olan AI özelliklerinin entegrasyonu. Yapay zekaya dayalı yeni özellik, benzer kategorilerdeki uygulamaları kolayca karşılaştırmanıza olanak tanır;
  • Yeni özel ödüller ve etkinlikler. Örneğin, Diamond, Platinum ve Gold seviyesindeki kullanıcılar artık Pixel cihazları ve Razer oyun ürünleri gibi değerli ödüller kazanma şansına sahip. Yaz festivali Comic-Con kapsamında Marvel Games ve Kabam ile özel etkinlikler düzenlenecek ve burada sınırlı sayıda koleksiyon ürünleri ve benzersiz oyun setleri elde edilebilecek;
  • Yüklü uygulamalardan içeriği kategorilere (örneğin, "Mağaza", "İzle", "Dinle") göre otomatik olarak organize eden ve doğrudan ana ekrana getiren "Collections" özelliği.
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen