Spotify

8.9.78.513

  • Android:
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Multimedya
  • Spotify
  • İndir

Spotify - müzik, podcast ve çeşitli yeni ses türlerini dinlemek için önde gelen Android araçlarından biridir. Platformda bir hesap oluşturmak, PC dahil herhangi bir cihazdan büyük miktarda medya içeriğine geniş erişim sağlar. Platformun temel avantajlarından biri, hizmete erişim sağlanan tüm cihazlarda hesabın senkronize edilmesidir. Evde bilgisayarınız üzerinden müzik dinleseniz bile seans bittikten sonra dilediğiniz zaman Android cihazınızdaki Spotify uygulamasına giderek en sevdiğiniz şarkıları dinlemeye devam edebilirsiniz.

Tüm müzik hizmetlerinde olduğu gibi Spotify da, uygulamayı ve mevcut içeriği herhangi bir cihazdan kontrol etmenize olanak tanıyan kapsamlı kullanıcı ayarlarına sahiptir. Uygulama, tercihlerinize göre gelişmiş bir müzik arama algoritmasına sahiptir ve aynı zamanda favori parçalarınızı kaydetmenize olanak tanır, böylece internet kapalıyken bile müziğe her zaman erişebilirsiniz.

Spotify maliyeti

Spotify uygulaması ücretsiz olarak dağıtılmaktadır. Ancak özelliklerin tam listesini kullanmak için hizmete abone olmanız gerekir. Aylık ücreti 11 ABD doları olacaktır. İki kullanıcılı abonelik aylık 15 ABD dolarıdır. Aile aboneliği - ayda 17 dolar. Hizmet periyodik olarak fiyatlandırma politikasını değiştirir ve karlı teklifler yayınlar.

Spotify'ın ücretsiz özellikleri

Hizmetin aynı zamanda ücretsiz bir modu da var, ancak bir takım sınırlamalar var. Kısıtlamalar, ücretsiz sürümde daha düşük birate sahip olan müziğin kalitesiyle ve ayrıca kısaltılmış bir müzik kataloğuyla ilgilidir. Ayrıca ana sınırlama, ücretsiz modda yalnızca 3 aylık deneme süresinin olmasıdır.

Son Güncellemeler

  • Ses kalitesinin artırılması. Kullanıcılar artık Wi-Fi ve mobil ağlar üzerinden akış parametrelerinin optimize edilmesi sayesinde müziğin daha yüksek kalitesinin keyfini çıkarabilirler. Bu, özellikle cihazlarda fark edilir;
  • Müzik dinlemeyi daha da kolaylaştıran gizli özellikler eklendi. Örneğin, çalma listelerinizi daha esnek bir şekilde yönetme ve çevrimdışı dinleme seçeneklerini geliştirme imkanı sunuldu. Artık internet olmadan dinlemek için daha fazla parça ve albüm kaydedebilirsiniz, bu da seyahatlerde özellikle faydalıdır;
  • Uygulama içinde gezinmeyi daha sezgisel ve kullanışlı hale getiren bir dizi iyileştirme yapıldı. Güncellenmiş kontrol öğeleri ve geliştirilmiş tasarım, daha rahat bir kullanım sağlar.
  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Spotify AB
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen