Eternium (Mod - Çok para)

1.23.0

  • Android:   5.0+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    RPG
  • Eternium (Mod - Çok para)
  • İndir

Eternium, Android'de korku, aksiyon, bulmaca ve kaynak çiftçiliği unsurlarını birleştiren dinamik bir RPG oyunudur. Diablo oynama zevkini yaşadıysanız oynanış mekanikleri size tanıdık gelecektir. Ayrıca devasa bir açık dünya, tamamlanmadan daha zor aşamalara ilerleyemeyeceğiniz zorlu görevler ve elbette acımasız düşmanlar var.

Kahramanınızı yükseltin ve görevleri tamamlayın

Eternium dünyasındaki yolculuğunuzun başlangıcı, karakterinizin seçimi ve özelleştirilmesiyle başlayacak. Dövüş stilinin yanı sıra oyun mekaniğinin de temel aldığı çeşitli sınıflar (Savaşçı, Büyücü, Okçu) arasından seçim yapılabilecek. Örneğin, bir savaşçı seçerek, canavarları yakın mesafeden ezebileceksiniz ve inanılmaz fiziksel güç, tüm düşman kümelerini parçalamanıza olanak tanıyacak. Sihir sınıfını seçtikten sonra, düşmanlarınızın başına yıkabileceğiniz büyücülük üzerine derinlemesine çalışma yolunu seçersiniz. Eğer düşmanı uzun mesafelerden yok etmeyi seviyorsanız Okçu en iyi seçimdir.

Agresif canavarlar ve harika ödüller

Android'deki diğer tüm RPG'ler gibi, Eternium'un tüm oynanışı sürekli savaşlar ve kahramanın seviyesini yükseltme üzerine kuruludur. Burada size birçok araç açık olacak: düşmanları öldürün, görevleri tamamlayın, zindanları temizleyin. Görevleri tek kişilik modda tamamlamak, bu evrenin tarihinin mümkün olduğunca derinlerine inmenize ve tüm bonusları tek başınıza almanıza olanak tanır. Cephaneliğinizdeki ana silah doğru strateji olacaktır çünkü gerçekten çok fazla düşman olacaktır. Bunlara orklar, goblinler, ölü insanlar, vahşi hayvanlar ve kara büyüyle bozulmuş diğer varlıklar dahildir. Her birinin kendi yaklaşımını bulması gerekecek, ancak kazandığınızda neden bu kadar çaba harcadığınızı anlayacaksınız.

Basit kontroller ve ayrıntılı grafikler

Eternium'yu piyasaya sürdüğünüzde ilk fark ettiğiniz şey, piyasaya sürülmesinden birkaç yıl sonra yeni RPG oyunlarıyla karşılaştırıldığında bile çok taze görünen parlak grafiklerdir. Uçsuz bucaksız dünyada gezintilerinize, bulunduğunuz duruma ve mekanlara göre değişen harika bir müzik eşlik ediyor. Hem sıradan canavarlarla hem de patronlarla yapılan savaşa, gözlerinizi almak istemeyeceğiniz çarpıcı animasyon eşlik ediyor. Kontrollere gelince, bunu Android cihazlar için mümkün olduğunca optimize etmeye çalıştıkları için geliştiricilere itibar edilmelidir. Yani bazı mekanizmaların nasıl çalıştığını anlamakta zorluk çekmeyeceksiniz.

  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Making Fun
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen