Clone Armies (MOD - Çok para)

9022.17.11

  • Android:
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Stratejiler
  • Clone Armies (MOD - Çok para)
  • İndir

Clone Armies (MOD - Çok para), her kullanıcının hareketinin acımasız bir dövüşe hazır sayısız klonun hareketini belirleyeceği, Android için 2D aksiyon formatında orijinal ve heyecan verici bir evrendir.

Görevler

Ordunuzu yaratın, yenilmez bir komutan olmak için onları benzersiz askeri teknikler ve beceriler konusunda eğitin. Gerçek bir komutan olmak için farklı birimler, silahlar ve beceriler arasından seçim yapın ve istatistikleri takip edin. Özel bir modda patronla yüzleşin ve strateji ve taktiklerdeki ustalığınızı gösterin. Üssünüzü koruyun ve geliştirin.

Diğer katılımcılarla oynamak

Uygulamanın özel bir özelliği, rakiplerle bire bir savaşabileceğiniz ve liderlik tablosunun zirvesine çıkma hakkı için sıralamalı maçlarda yarışabileceğiniz çok oyunculu moddur. Heyecan verici seviyelerin sonsuz dünyasına adım atın, zorluk seviyesini kademeli olarak artırın ve stratejinizi mükemmelleştirin. "Sandbox" modunda oyuncu istediği sayıda asker yaratabilecek, hayal gücünü serbest bırakabilecek ve yeni savaş taktiklerini deneyebilecek.

Kontrol

Geliştirme ekibi benzersiz oyun mekaniği, kolay bir öğrenme eğrisi ve sezgisel kontroller sunarak güçlü bir klon ordusu oluşturmaya odaklanmanızı sağlar. Rakiplerinizden bir adım önde olmak için ödüller kazanın, yeni ekipmanların kilidini açın ve eski ekipmanlarınızı yükseltin. Clone Armies size yalnızca en iyilerin hayatta kalacağı heyecan verici bir askeri savaş dünyasına girme fırsatı veriyor. Büyük ölçekli savaşlarla dolu bu heyecan verici dünyada bir klon ordusuna liderlik etmeye ve zafer kazanmaya hazır mısınız?

  • Mceadmin
  • Geliştirici
    ElQube Tech
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen