The Sims FreePlay (MOD - Çok para)

5.87.2

  • Android:   5.0+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Simülatörler
  • The Sims FreePlay (MOD - Çok para)
  • İndir

Hiç başkalarının kaderine karar vermek istediniz mi? Cevabınız evet ise, o zaman kesinlikle Android için The Sims FreePlay (MOD - Çok para) oynamalısınız - asıl meselenin arzuların gerçekleşmesi ve başkaları üzerinde kontrol sağlanması olduğu benzersiz bir eğlence! Kulağa ilgi çekici geliyor mu?

Hikaye ve seviyeler

Oyunun hikayesi oldukça kapsamlı çünkü kullanıcının kendi özel yolunu bulması gerekiyor. Ama önce karakterinizi yaratmalısınız: görünüşünü, kıyafetlerini seçin, bir ev inşa edin. Oyunda ilerledikçe ödül alacağınız görevleri tamamlamanız gerekiyor.

Artan seviyelerin yanı sıra puanlar ve para birimi de vardır. Keşfedeceğiniz yeni ayrıntılar şunlardır: kıyafetler, mobilyalar, mekanlar, saç modelleri ve çok daha fazlası! Halka açık yerlerin inşasını unutmayın çünkü şehirde yaşayanların sayısı artacaktır.

Ayrıca koğuşların da çalışması gerekiyor: Neyse ki şehirde bir itfaiye istasyonu, bir hastane, bir restoran, bir alışveriş merkezi ve hatta bir film stüdyosu var!

Grafikler ve güncellemeler

Oyun mükemmel, parlak grafiklerle donatılmıştır ve tüm konumlar mümkün olduğunca ayrıntılı olarak çizilmiştir.

Düzenli güncellemeler oyunu her seferinde geliştirir: örneğin, yeni ayrıntılar, heyecan verici görevler ve çok daha fazlası sürekli olarak eklenir. Son zamanlarda oyuncuların karakterlerini birbirleriyle tanıştırma ve aileler kurma fırsatına sahip olduğu The Sims, çevrimiçi olarak oynanabiliyor.

Son Güncellemeler

  • Oyuncuların en sevdikleri ödülleri yeniden kazanabilecekleri "FreePlay Replay" etkinliği eklendi. Bu ödüller arasında pug kilidini açma imkanı da bulunuyor, bu da sanal evcil hayvan severleri kesinlikle memnun edecek;
  • Maksimum seviye 65'e çıkarıldı ve günlük ödüller yenilendi, herkese yeni ve hoş bonuslar eklendi;
  • Oyunun görünümünü iyileştirme: Artık Sim'lerinizi tepeden tırnağa kişiselleştirebilir ve evlerinin iç tasarımını detaylı bir şekilde planlayabilirsiniz, havuzlar, çok katlı evler ve inanılmaz dekorlar dahil;
  • Yeni kariyer yolları - karakterler polis karakolunda, film stüdyosunda veya hastanede çalışabilir, becerilerini geliştirip bu sayede hak ettikleri ödülleri kazanabilirler. Boş zamanlarında Sim'ler çeşitli hobilerle ilgilenebilirler, örneğin yemek pişirme, moda tasarımı, salsa dansı ve yavru köpek eğitimi.
  • Mceadmin
  • Geliştirici
    ELECTRONIC ARTS
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen