60 Seconds! Atomic Adventure (MOD - Kilitsiz)

1.3.147

  • Android:   4.1+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Oyun makinesi
  • 60 Seconds! Atomic Adventure (MOD - Kilitsiz)
  • İndir

60 Seconds! Atomic Adventure (MOD - Kilitsiz) oyununda ana karakter sıradan bir dünya hayatı yaşıyor, bir ailesi, bir işi var ve öyle görünüyor ki her şey yolunda gidiyor ve şikayet edecek bir şey yok. Ancak nükleer kıyametle yüzleşmek zorunda kalacak.

Çok az zaman kaldı

Atom patlamasına sadece bir dakika kalmıştır ve bu, onun hayatının en önemli ve belirleyici dakikasıdır; bu süre zarfında ailesini bulup onlara yardım etmesi gerekmektedir. Bu mümkün mü? Oyun gösterecek ama düşünecek zamanınız yok, hızlı ve kendinize güvenerek hareket etmeniz gerekiyor çünkü boşa harcanan her saniye hayatınıza mal olabilir.

Görevler

Belki de oyundaki en zor şey, kahramanın yanına neyi alıp kaçmak zorunda kalacağıdır, ama sadece ne değil, aynı zamanda kimdir. Bu son derece zor bir seçimdir. Hedefe giderken, sıradan yaşamda dikkat edilmeyen çeşitli nesneler sürekli olarak engel olacaktır.

Bu, gerçek bir duygu patlamasıdır; bir yandan beyin güçlü dozda adrenalin aldığı için çok hızlı çalışmaya başlar. Öte yandan gerçek hayatta kimse böyle bir kabus yaşamak istemez.

En önemli şey hayatta kalmaktır

Peki, tüm engelleri bir kenara bırakalım, kahramanın ve ailesinin hayatta kalmasına neyin yardım edeceğini belirlemek gerekiyor. Her şey sadece gerekli ve faydalıdır, bu da gerçekten hayat kurtarır.

Ancak atomik bir patlama yeni sorunlar ekler. Hayatta kalmak ve ailenizi kurtarmak başka bir şey, kaçtıktan sonra hayatta ve zarar görmeden kalmak başka bir şey. Patlama, kaçmanız gereken çeşitli örümceklerin ve diğer mutantların ortaya çıkmasına neden oldu, ancak bunu nasıl yapacağınızı hala bilmiyorsunuz. Dünya bir anda dramatik bir şekilde değişti... Ama hayat devam ediyor ve ne olursa olsun yaşamak zorundasın!

  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Robot Gentleman
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen