Minecraft (MOD - Menüsü)

Minecraft, oyunun orijinal versiyonunda bulunmayan kullanışlı özelliklere sahip olmanızı sağlayan değiştirilmiş bir versiyonudur.

Değişikliğin özellikleri

  • Menüyü açmak için sol üstteki yuvarlak butona tıklamanız gerekiyor. Ölümsüzlük de burada etkindir, ancak yalnızca tek oyunculu modda çalışır;
  • Lisans kontrolü kaldırıldı.

Minecraft (Mod menüsü), orijinal oyunların ve zorunlu lisans doğrulama gereksinimleri de dahil olmak üzere ek ayarların bir birleşimidir.

Kaynağımızdaki bu sürümün sayfasında her bölüm hakkında ayrı ayrı bilgi edinebilirsiniz.

Minecraft, bloklardan oluşan bir evren olan çok popüler ve heyecan verici bir sandbox oyunudur. Kullanıcılar, sürekli olarak çeşitli öğeler elde etmeleri, bölgeleri keşfetmeleri ve gerekli şeyleri bulmaları gereken hayatta kalma modunda oynamayı tercih ederler.

Bloklardan yapılmış evren

Buradaki her şey ağaçlar, toprak, fosiller ve daha fazlası dahil olmak üzere bloklardan yaratılmıştır. Geliştiriciler, yeni nesneler ve tasarımlar oluşturmak için birçok olasılık sundu; bunların hepsi yalnızca sizin hayal gücünüze ve isteklerinize bağlı.

En önemli görev hayatta kalmak ve heyecan verici bir eğlencedir.

Gece ve gündüz vakti

Gece ve gündüz de var ama asıl fark, bunların gerçek dünyaya göre çok daha hızlı geçmesi. Gündüzleri bazı yaratıklar veya canavarlar bulunacak, ancak geceleri tamamen farklı olanlar ortaya çıkabilir. Bazılarıyla işbirliği yapmak ve hatta onları evcilleştirmek mümkün olacak, bazıları ise tam tersine son derece agresif ve düşmanca davranacak.

Minecraft'taki son değişiklikler

Son sürümlerde birçok yeni öğe ve özellik eklendi. Bazıları elbette yalnızca deneysel modda çalışıyor ve test aşamasındadır. Geliştiriciler sürekli olarak kullanıcı görüşlerini izliyor ve neyin tutulup neyin değiştirileceği hakkında düşünmeye devam edecekler.

Mevcut versiyonlar:

Google play'den indirin
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen