Simple Brawl (Özel sunucu)

29

Simple Brawl (Özel sunucu), popüler aksiyon projesi Brawl Stars'ın özel bir sunucusudur. Oyunun bu sürümü, kullanıcıların istekleri ve geri bildirimleri dikkate alınarak planlandığı için orijinal sürümden önemli ölçüde farklılık göstermektedir.

Ayrıca, orijinal projede yalnızca ücretli olarak edinilebilecek işlevler ve oyun seçenekleri de eklendi. Bu projenin tüm özellikleri, bağış şeklinde herhangi bir satın alma gerektirmez.

İçeriğe erişim

Brawl Stars'taki elde edilmesi çok zor olan tüm popüler görünümler ve ek unsurlar burada açıktır. 40'tan fazla dövüşçü var, kasalar, elmaslar, para sorunu yok ve düzenli olarak hediyeler de dağıtılıyor.

Yeni karakterler ve optimizasyon

Sezonlar sürekli güncellenmekte ve yeni karakterler eklenmektedir. Periyodik olarak yeni bir sürüm indirip en son güncellemeleri tamamen ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Her yeni sürümde hatalar düzeltilir ve optimizasyon iyileştirilir. Aynı zamanda telefonda herhangi bir yavaşlama olmadan çalışacağını fark edeceksiniz.

Projenin amacı nedir?

Yazar, bu özel sunucunun oyunun geliştirilmiş bir versiyonunu tamamen ücretsiz olarak sunmak amacıyla oluşturulduğunu gizlemiyor. Orijinalin yaratıcıları bunu ticari bir proje olarak görse de, yatırım yapmadan fazla bir şey elde edemezsiniz.

Son zamanlarda dünyanın her yerindeki kullanıcılardan büyük ilgi gördü ve tabii ki zaten yeterli sayıda çevrimiçi oyuncu ve kulüp var.


Simple Brawl (Özel sunucu) indirin

Simple Brawl (Özel sunucu) v29 [.apk]
156.72 Mb
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen