LIBBRAWL

43.229

LIBBRAWL, Brawl Stars'a dayanan gerçekten denemeye değer, yeni ve ilginç bir projedir. Pek çok olumlu eleştiriye rağmen iyileştirme gerektiren yorumlara da rastlayabilirsiniz. Ancak proje üzerinde çalışmaya devam ediyorlar ve görkemli planları var. O yüzden deneyin ve pişman olmayacaksınız.

Oyunun diğer versiyonları Brawl Stars

Yüksek kaliteli performansa yönelik sunucu iyileştirmeleri

Pek çok geliştirici çalışması, önemsizliklerine rağmen hataları ortadan kaldırmayı amaçlıyor. Geliştiriciler her şeyi mükemmelliğe getirmeye çalışıyor. Fikir güvenli bir şekilde orijinal olarak adlandırılabilir ve diğer projelerle olumlu şekilde karşılaştırılır. Oyuncular çeşitli arenaları seçerken durmadan savaşırlar.

Klasik Modlar

Burada monotonluk yok, dolayısıyla oyuncular sıkılmayacak. Savaşın kendisi 3. kişiden gerçekleşir. Ancak oyuncuların sadece klasik savaşlara değil, modlara göre farklılık gösterecek ciddi görevlerle de karşılaşacaklarına hazırlıklı olmaları gerekiyor. Bu, olağan kristal yakalama veya halihazırda favori dinamik seçenek olan çarpışma modu olabilir. Kullanıcılar ayrıca üçe üç oyun formatı olan Browball adı verilen futbol versiyonunu da beğendiler.

İçeriğe kademeli erişim

Kahramanınızı geliştirmek için daha fazla gadget kazanmak için sürekli çalışmanız ve çabalamanız gerekir, böylece savaşçı modunuzu artırabilir ve ekipmanını geliştirebilirsiniz. Bu iyileştirmeleri yaparak önünüze yeni fırsatlar açılıyor ve oyun daha da heyecanlı hale geliyor.

Düzenli çekilişlerde alınabilecek ödüllere ve diğer ödüllere erişme fırsatı, dövüşçülerin özellikle dikkatini çekiyor. Ayrıca tüm olası Brawler'lar mevcuttur, oyuncular ücretsiz Vip içeriği bekleyebilirler.

 

Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen