Minecraft 1.21.0.03

(tam versiyon)

  • Android:   8,0+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    İndir Minecraft
  • Minecraft PE 1.21.0
  • İndir

Minecraft PE 1.21.0 Bedrock (mediafire) – uzun zamandır beklenen 1.21 güncellemesinin tam sürümünü sizlere sunuyoruz. Yeni bölümde geliştiriciler birçok harika fikir ve öğe, yeni silahlar ve gelecekteki güncellemelerde iyileştirilecek çok sayıda işlev ekledi.

Minecraft 1.21.1'nin tam sürümünün bir sonraki sürümü eklendi

Yeni fırsatlar

Yeni güncelleme, olasılıkların çeşitliliğiyle gerçekten şaşırtıyor. Ancak betayı oynama zevkini yaşadıysanız bu özelliklerin çoğu size çok tanıdık gelecektir. Aşağıda Minecraft evrenini etkileyen en önemli değişiklikleri listeliyoruz.

Minecraft 1.21.0.03

Tehlikeli yaratıklar

Blok dünyasındaki canlıların tür çeşitliliği her zaman geniş çeşitliliği ile öne çıkmıştır. Artık bu yaratık kategorisi yeni temsilcilerle dolduruldu - Breeze ve Bogged. Her biri yaşam alanıyla ayırt edilir ve karakteristik yeteneklere sahiptir.

Breeze

Breeze (Esinti), rüzgar unsurunu temsil eden hızlı ve yakalanması zor bir çetedir. İnanılmaz bir hareket hızı ve mekanizmaları harekete geçirip onu uzun mesafelere fırlatabilen güçlü saldırılara sahiptir.

Bogged

Bogged (Bataklık), bölgelerde yaşayan yeni bir iskelet türüdür. Yaratık, zehirli hasara neden olabilecek bir yay ve oklarla silahlandırılmıştır. Sıradan iskeletlere göre gücü daha düşüktür, ancak buna rağmen güçlü bir rakiptir.

Duruşma Odaları

Trial Chambers en cesur oyuncular için yeni bir test formatıdır. Yapı, tehlikeli çetelerin yaşadığı, tüf ve bakır bloklardan yapılmış bir zindandır. Ancak onları yenmenin ödülü uygun olacaktır.

  • Yaşayan çeteler Örümcekler, Breeze, Bogged İskeleti, Sümüklüböcekler, Zombiler ve diğerleridir.
  • Yumurtlama yeri: yer seviyesinin altındaki herhangi bir biyomda.

Burada yaşayan yaratıklar doğal olarak ortaya çıkmazlar ancak Deneme Oluşturma Yeri kullanılarak çağırılırlar. Bu blokta, güçleri akıncıların sayısına bağlı olacak çeşitli yaratıklar ortaya çıkacak. Ancak testi geçmeyi başarırsanız ödül olarak değerli ödüller alacaksınız.

Yeni Silah – Topuz

Topuz, çok sayıda düşmana yıkıcı hasar verebilen künt bir silahın alt türüdür. Maksimum hasarı artıracak silahlara çeşitli büyüler uygulanabilmektedir. Ve Topuz'u Rüzgar Yükleriyle birleştirerek hiçbir düşmanın karşı koyamayacağı en ölümcül kombinasyonları yaratabilirsiniz.

Crafter bloğu

Oyuncuların uzun zamandır beklediği inanılmaz derecede faydalı bir blok. Bu mekanizma, önceden hazırlanmış tarifleri ve kaynakları kullanarak öğelerin üretimini otomatikleştirmenize olanak tanır.

Armadillo

Birçok oyuncu bu çeteyle 1.20 sürümünde tanışmayı başardı. Artık bu canavar bu evrenin tam bir parçası haline geldi. Aşağıda en ilginç özellikleri listeliyorum:

  • Savana'da yaşayan korkak bir canavar;
  • Evcilleştirilemez ama çoğaltılabilir;
  • Yiyecek olarak Örümcek Gözlerini tercih eder;
  • Armadillo Pullarını alabilirsiniz.

Kurt zırhı

Evcil hayvanlarınız için ek koruma görevi görecek yeni bir ekipman alt türü: kurtlar.

  • Armadillo Ölçeği kullanılarak oluşturulmuştur;
  • Makas kullanarak giyer ve çıkarır;
  • Zırhı yalnızca evcilleştirilmiş bir hayvana donatabilirsiniz;
  • Bir atın elmas zırhına eşdeğer koruma sağlar.

Toplamda bunlar Minecraft 1.21 sürümünde memnun kaldığımız en ilginç ve önemli öğelerdir. Güncel sürümde test aşamasını geçmiş ve kullanıma hazır olan çok sayıda içerik bulunmaktadır. Yapabileceğimiz tek şey yeni dünyanın enginliğine girmek ve heyecan verici bir keşfe başlamak.

Düzeltilen hatalar

  • Tüm hata düzeltmeleri oyunun Beta sürümünden tamamen aktarılmıştır.

Minecraft 1.21.0.03 indirin

Google play'den indirin
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen