Forza Customs (MOD - Çok para)

5.5.12584

  • Android:  10+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Zeka oyunu
  • Forza Customs (MOD - Çok para)
  • İndir

Forza Customs, yarış arabalarının tasarım dünyasına dalmanızı sağlayan kaliteli bir mobil oyundur. Bu temaya katılmanın biraz farklı bir yaklaşımı. Bulmacaları çözdükçe, otomobillerin modifikasyonu için kullanılabilecek krediler kazanırsınız.

Mantıksal Problemleri Çözme

Burada geleneksel yarışlara katılmazsınız, ancak çözdüğünüz her bulmaca sizi mükemmel bir araba yaratmaya bir adım daha yaklaştırır. Becerilerinizi kullanarak, araçların iyileştirilmesi ve modifikasyonu için yatırılabilecek krediler kazanın. Forza serisindeki araba çeşitliliği, araçlarınızı en ince ayrıntısına kadar seçmenize ve geliştirmenize olanak tanır.

Koleksiyonunuzun incileri olacak benzersiz modeller için fon toplamak için dikkatli ve kararlı olun.

Kendi Araç Tarzınızı Yaratın

Yaratıcılığınızı ortaya koyun ve her araba için benzersiz bir stil oluşturun. Forza Customs, her aracı benzersiz bir sanat eserine dönüştürmenize olanak tanıyan birçok mevcut geliştirme ve parça arasından seçim yapma özgürlüğü verir. Klasik bir stil mi yoksa ultra modern bir tuning mi tercih edersiniz, her araç bireyselliğinizi yansıtacaktır. Burada, sizi saatlerce meşgul edebilecek özellikler kesinlikle bulunmaktadır.

Araç Koleksiyonunuzu Oluşturun

Benzersiz araçlar toplayın ve zevkinizi ve yeteneğinizi sergileyen etkileyici bir koleksiyon oluşturun. Oyunda düzenli olarak yeni modlar ve ödüller sunan güncellemeler ve iyileştirmeler yer almakta, mevcut olanakları genişletmektedir.

  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Hutch Games
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen