Widgetable: Sevimli Ekran (MOD - Kilitsiz)

1.6.323

  • Android:   9+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Kullanışlı
  • Widgetable: Sevimli Ekran (MOD - Kilitsiz)
  • İndir

Widgetable: Sevimli Ekran (MOD - Kilitsiz), yaratıcılık ve eğlence için heyecan verici fırsatlar sağlayan, masaüstü dekorasyonuna yönelik Android için çok kullanışlı bir uygulamadır. Burada keyifle vakit geçirmenize, ruh halinizi izlemenize, notlar oluşturmanıza ve cihazınızın ekranını dekore etmenize olanak tanıyan çeşitli widget'lar bulacaksınız.

Yaratıcı etkinlik

"Widgetable: Komik Ekranlar"ın özelliklerinden biri de sevimli sanal evcil hayvanları büyütme ve geliştirme yeteneğidir. Bu sanal arkadaşlar sadece sizi neşelendirmekle kalmayacak, aynı zamanda her zaman mutlu olmanız için dikkatinize ve özeninize ihtiyaç duyacaktır. Uygulama ile kendi sanal arkadaşınızı oluşturabilir ve duygularınızı arkadaşlarınız ve ailenizle paylaşabilirsiniz.

Notlar

Uygulama ayrıca ruh hali takibi, not alma ve mesajlaşma için çeşitli widget'lar sunar. Arkadaşlarınıza olan mesafeyi öğrenebilir, çiçek yetiştirebilir, duygularınızı ruh hali baloncuklarıyla işaretleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz; tüm bunlar benzersiz ekran tasarımınızın bir parçası haline gelecektir.

Geliştirilmiş ruh hali

Uygulama, sevdiklerinize olan özleminizi yansıtan dokunaklı "seni özledim" widget'ı da dahil olmak üzere çeşitli widget'ları keşfetmenin keyfini çıkarmanıza olanak tanır. Uygulama, duyguları paylaşma ve cihazınızda benzersiz bir alan yaratma olanağı sağlar.

Son değişiklikler ve iyileştirmeler

  • Sanal evcil hayvanlar ve bitki çeşitleri önemli ölçüde genişletildi. Artık çeşitli çiçek ve yeşil bitki türlerine bakabilir ve ev ekranınızda size eşlik edecek sevimli hayvanlar arasından seçim yapabilirsiniz;
  • Her bir öğenin bireysel tercihlere göre özelleştirilebileceği alanlar için daha fazla kişiselleştirme seçeneği eklendi;
  • Artık arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle daha fazla etkileşim seçeneği içeren sosyal widgetlarda iyileştirmeler yapıldı. Kullanıcılar başarılarını paylaşabilirler.
  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Happeny Technology Pte. Ltd.
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen