PUBG MOBILE LITE - Orijinal / MOD Unlocked

0.27.0

  • Android:   4.3+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Aksiyon
  • PUBG MOBILE LITE - Orijinal / MOD Unlocked
  • İndir

PUBG MOBILE LITE - Orijinal / MOD Unlocked - Bu uygulama , yalnızca Android cihazlar için bir PC oyununun daha küçük bir kopyası olarak oluşturuldu. Özellikleri açısından kesinlikle aynıdır, ancak yalnızca önemli ölçüde daha az bellek kaplayacaktır. Elbette görsel olarak farklı olacak ancak ekran daha küçük olduğu için fark edilmeyecek.

Özellikler ve görev

Oynanış özellikleri orijinal versiyonuyla tamamen aynıdır. Oyuncunun asıl görevi bu koşullu koşullarda sonuncu kalarak hayatta kalmaktır. Bu amaçla pek çok silah, araç ve diğer ek donanımlar sağlanmaktadır. Düşmanı yok etmek için en başarılı eylemlerde onu kullanman gerekiyor.

Katılımcılar arasındaki ağ savaşları

Çok oyunculu oyun modu 60'a kadar oyuncunun bağlanmasına olanak tanır - bu çok kullanışlı bir özelliktir. Takım müsabakalarında her zaman daha fazla heyecan ve kazanma isteği vardır. Savaş sırasında sürekli tetikte olacaksınız ve bu zamanın nasıl geçtiğini bile fark etmeyeceksiniz.

Şu anda çok popüler çünkü birçok önemli avantajı var. Az miktarda telefon hafızası kullanır ve dünyanın her yerinden kullanıcılar arasındaki büyük savaşlara katılmanıza olanak tanır.

Konumlar ve haritalar

Yerlere gelince, bunların sayısı çok fazla. Hepsi özellikleri ve gizli tehlikeleri bakımından birbirinden farklıdır. Saldırının nereden gelebileceğini beklemeniz gerektiğinden, oynanan arazide en azından biraz deneyim kazanmanız tavsiye edilir.

Bu oyunun avantajları ücretsiz kullanılabilirliği ve çevrimiçi katılımıdır. Diğer katılımcılara kendiniz meydan okuyabilir ve büyük bir savaşa girebilirsiniz. İlk kez oynamaya karar verirseniz, öncelikle bölgede nasıl gezineceğinizi ve ateş edeceğinizi öğrenmeniz tavsiye edilir, ardından en güçlü olanın hayatta kalacağı savaşlara hemen başlayabilirsiniz.

Son Güncellemeler

  • Ana yeniliklerden biri, oyuncuların karlı dağlara tırmanmasına ve yüksek hızla aşağı kaymasına olanak tanıyan snowboard'un tanıtılması oldu;
  • Yeni bir eşya eklendi - Buz Yumurtası, yere atıldığında buzdan bir bariyer oluşturarak savaşın kritik anlarında hayat kurtarabilir;
  • Yeni oyun alanı olan Kış Kalesi'nin ortaya çıkışı, burada benzersiz eşyalar ve ekipmanlar bulunabilir. Kış ruhu, lobi ve başlangıç ​​adasındaki değişikliklerle de aktarıldı;
  • Geliştirilmiş grafikler, animasyonlar ve 3D efektler, oyun sürecine dalmayı artırdı;
  • Araştırma ve strateji için yeni fırsatlar.

PUBG MOBILE LITE - Orijinal / MOD Unlocked indirin

  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Level Infinite
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen