Rec Room

2024091901

  • Android:   7.1+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Simülatörler
  • Rec Room
  • İndir

Rec Room, Android için, halihazırda birçok kullanıcı tarafından sevilen bir oyun projesidir. Burada sınırsız olanaklara sahip olursunuz. Yeni bir şey deneyin ve orada durmayın; inisiyatif alın ve kazanın.

Sanal evren

Bu sadece bir oyun değil, tıpkı sizin gibi oyuncularla dolu bir evren. En ilginç şey, tüm karakterlerin yaratıcılarının kopyaları olmasıdır.

Zorluklar ve fırsatlar

Dilediğinizi yapın, yeni bölgeler geliştirin ve yerleşim yerleri kurun. En cesur olanlar, her şeyin sizin kurallarınıza göre gerçekleşeceği yeni bir oyun başlatabilecek. Proje, her yaşa uygun, ilgi çekici grafikleri ve anlaşılır arayüzüyle herkesi büyülüyor.

Karakter ve konum görselleri

Topluluğa katılmanız gerekecek, ancak ondan önce karakterinizi oluşturmanız gerekiyor. Bir görüntü oluşturmak için kıyafetler ve çeşitli aksesuarlar kullanın. Ama yaratılışın özü, karakterin yaratıcısına benzemesidir.

Burada çeşitli labirentler, farklı mekanlar, atari salonları ve yarışlarla karşılaşacaksınız. Çeşitli farklı ve sıra dışı rollerde çekim yapabilecek ve kendinizi deneyebileceksiniz. Ayrıca çevrenize daha aşina olduğunuzdan emin olun.

Pek çok yeni ve ilginç şeyi keşfedin ve en önemlisi asla sıkılmayacaksınız çünkü geliştiriciler heyecan verici bir olay örgüsü için tüm koşulları yarattı.

Özellikle birçok kapısı bulunan oda oyuncuların ilgisini çekiyor. Bu kapıların her birinin arkasında ne olduğunu öğrenin.

  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Rec Room
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen