Master Brawl

1.4.0

Master Brawl, orijinaline göre birçok olumlu avantajı olan, Android için Brawl Stars oyununa özel bir sunucudur. Burada karakterler, kasalar, para ve daha fazlası gibi tüm öğelere ve işlevlere tam erişim elde edeceksiniz.

Dövüşlere katılmak için her şey mevcut

Herhangi bir kaynak ve gerekli fon aramakla zaman kaybetmeden kendinizi tamamen heyecan verici savaşlara adayabilirsiniz. Orijinalde, geliştiriciler bazı işlevleri ve kaynakları yalnızca ücretli olarak sağladığından, sürekli olarak zorluklarla karşılaşırdınız.

Heyecan verici 3x3 savaşlara ve diğer modlara katılın. Burada çeşitli taktiksel özellikleri dikkate almalı ve lokasyonların özelliklerini dikkate alarak stratejilerinizi geliştirmelisiniz.

Görevler

Moda bağlı olarak görevleriniz değişecek; savaşlara katılın, mücevherler, rütbeler ve kupalar kazanın, sıralamalarda ilerleyin. Sürekli bir dinamik içinde olacak, yeni yerlere taşınacaksınız. En büyük avantaj, karakterlerin değişimi ve çeşitliliği ile bunların çeşitli özelliklerinin yanı sıra savaştaki avantajlardır.

Brawl Stars başka bir bakış

Master Brawl uygulaması aynı aksiyonu sunuyor ancak yalnızca yeni bir seviyede. Gerçek rakiplere karşı mücadele ederek en iyi dövüşçülerden biri olabilirsiniz. Çok sayıda ücretsiz görünüm kullanın ve ayrıca düzenli çekilişlere katılın.

Oyunun bu sürümüne ilk katılan sizseniz, neredeyse anında tüm öğelere ve işlevlere erişim kazanacaksınız.

Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen