Youtubers Life: Gaming Channel (MOD - Kilitsiz)

1.8.1

  • Android:
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Simülatörler
  • Youtubers Life: Gaming Channel (MOD - Kilitsiz)
  • İndir

Youtubers Life: Gaming Channel (MOD - Kilitsiz), bu aktivitenin temsilcilerinin yaşam tarzına uyum sağlayabileceğiniz blog yazarlarıyla ilgili bir oyundur. Bir eylem alanı olarak videolar çekmeniz, ortaya çıkan abone kitlesiyle etkileşime girmeniz ve çeşitli yarışmalar bulup oynamanız gerekecek. Bütün bunlar projelerinize olan ilgiyi artıracak ve düzenli hayranların sayısını artıracaktır.

İşinizin ve mali durumunuzun gelişimi

Popülaritenizi ve izlenme sayınızı artırarak daha fazla para kazanacak, farklı öğeler ve gerekli kaynakları satın alacaksınız. Örneğin, yeni gayrimenkul, araba, kıyafet ve daha fazlasını satın alarak yaşam koşullarınızı iyileştireceksiniz.

Konumlar

Yeriniz duvarları olan ve tavanı olmayan bir oda olacaktır. Kamerayı odalarda hareket ettirecek ve nesnelerle, bilgisayarla ve anneyle etkileşime gireceksiniz. Bilgisayarda video kanalı, kullanıcılar ve diğer bölümlerle etkileşim için birçok pencere bulunacaktır.

Annem odalarda dolaşacak ve kendi işleriyle meşgul olacak. Aynı zamanda, çalışmalarınızla ilgili daha sonra hata ayıklamanız gereken birçok şey olduğunu size periyodik olarak hatırlatacaktır.

Bu tür oyun projelerinin avantajları

Buna rağmen bu proje sadece olup bitenlerin bir taklidi ve simülasyonudur, burada bu alanın temel prensiplerini kavrayabilirsiniz. Belki gelecekte veya şimdi bu konuda biraz deneyim ve genel bir anlayış kazandıktan sonra, bu konuyla ilgili gerçek faaliyetleri uygulayabileceksiniz.

 

Youtubers Life: Gaming Channel (MOD - Kilitsiz) indirin

Youtubers Life: Gaming Channel (MOD - Kilitsiz) v1.8.1 [.apk]
512.08 Mb
  • Mceadmin
  • Geliştirici
    UPLAY Online
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen