Free Fire: The Chaos

1.107.0

  • Android:   4.1+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Aksiyon
  • Free Fire: The Chaos
  • İndir

Free Fire: The Chaos, Android cihazlar için battle royale türünde bir başka hayatta kalma nişancı oyunudur. Önceki bölümlerde olduğu gibi, 10 dakika içinde 49 oyuncuyla mücadele ederek rakiplerinizi yenmelisiniz.

Harekete geçmek ve dikkatli hareket etmek

Paraşütle inerken önünüzde hedefinize doğru ilerlemeniz gereken vahşi bir doğa alanı açılacak. Fark edilmemek için her türlü kurnaz yöntemi kullanmanız gerekecek, ancak bu sırada düşmana zarar verebilirsiniz. Aynı zamanda rakiplerin size pusu kurabileceğini veya alanı görüntüleme avantajından yararlanabileceğini de göz önünde bulundurmalısınız.

Silah ve ekipman toplamak

Önceki bölümlerde olduğu gibi silah toplamanız gerekecek, bunların bir kısmı savaşta elde edilecek. Bu şekilde hava saldırıları mümkün olduğu için havadan da hasar alınabileceğini unutmayın. En gerçek profesyonel, tüm avantajlarını kullanan ve görevini tamamladıktan sonra 10 dakika içinde hayatta kalan kişi olabilir.

Çoklu oyun modları ve grafikler

Oyun çeşitli oyun modları sunuyor, bunlardan biri 4x4, burada kendiniz için silah satın almanız ve kolektif düşünceyi kullanmanız gerekiyor. Grafiklere gelince, geliştirici buna her zaman büyük önem veriyor; renk şemasının ve ayrıntı kalitesinin keyfine varacaksınız. Bu gerekli yerlere taşınmak için araçların kullanılmasını içerir. Ancak yukarıdan yangın hasarına neden olabileceğinden dikkatli olun. Ortaklarınızla iletişim kurmak için dahili sohbette sağlanan sesli iletişimi kullanabilirsiniz.

  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Garena International I
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen