Free Fire: Winterlands

1.107.0

  • Android:   4.1+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Aksiyon
  • Free Fire: Winterlands
  • İndir

Kesinlikle beğeneceğiniz güncellenmiş lonca sistemine sahip bir Android oyunu olan Free Fire: Winterlands. Loncaların gerçek bir savaşçısı olacak ve Kraliyet Savaşına katılabileceksiniz.

Bazı özellikler

Kraliyet Savaşı sizi tedirgin edecek ama pek çok olumlu duyguya da kapılacaksınız. Burada bazı ayarlamalar yapıldı ve daha da büyük stratejilerde ustalaşabileceğiniz ilginç öğeler eklendi.

Güzel kar özellikle oyuncuların ilgisini çekiyor. Her şey kar ve buzla kaplanacak, kar yığınları devasa ve aynı zamanda şaşırtıcı derecede güzel olacak.

Dış dünyayla mücadele

İlginç bir karakter olan Igni, dünyadaki adaletsizlik için savaşıyor. Genç, rakibini alt etmek için elinden geleni yapıyor ve bunun için her türlü yöntemi kullanıyor.

Ancak yine de oyunun öne çıkan özelliği battle royale modudur. Bunu kazanarak reytinginizi iyi bir şekilde yükseltebileceksiniz. 49 rakibe karşı birebir mücadele edeceksiniz.

Son derece dikkatli olmanız ve rakiplerinizin tuzaklarına düşmemeniz gerekecek. Tüm becerilerinizi ve cihazlarınızı kullanın: teleferikler, araçlar, mümkün olan yerlerde saklanın. Arkadaşlarınızla oynayın, becerilerinizi geliştirin ve bunun için puan kazanın.

Ana görev

Asıl amacınız ne olursa olsun hayatta kalmak ve yalnız kalarak tüm rakipleri yenmektir. Hikaye aynı zamanda 4 arkadaşınızdan oluşan bir takım halinde grup oluşturmanıza ve birbirinize sesli mesaj göndermenize olanak tanıyor, bu da oyuna daha da heyecan katıyor.

Deneyin, deneyin, her fırsata tutunun ve düşmana en ufak bir kazanma şansı bırakmayın.

  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Garena International I
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen