Lucky Brawl

2.2

Lucky Brawl, oyun kaynaklarıyla etkileşim için bazı koşulların değiştirildiği Brawl Stars'ın başka bir versiyonudur. Oyunun tüm avantajları değişmeden kaldı ve yeni özellikler eklendi.

Oyunun diğer versiyonları Brawl Stars:

Basitleştirilmiş erişim

Oyunun sosyal bileşenine özellikle dikkat edilir. Bu seçenek yeni başlayanlar için de uygundur; dost canlısı atmosfer, oyuna hızlı bir şekilde dahil olmanızı ve çeşitli kahramanlarla en zorlu savaşlara başlamanızı sağlar.

Oyun, oyuncuların hoş bonuslar aldığı canlı savaşlara sahiptir. Tüm bunlar kullanıcılar tarafından derinden takdir edilmektedir. Ayrıca burada çeşitli arenalarda sunulan üçe üç oyunların keyfini çıkarabilirsiniz. Göz topu ve kristal yakalama gibi modlardan size en uygun olanı seçebilirsiniz.

Kavgacılar ve deriler

İlk kasaları açarak savaşçıları kullanma fırsatını elde edersiniz. Tüm bunlar yeni fırsatlar yaratıyor ve çok az deneyimi olan savaşçıların bile en ciddi dövüşlere katılmasına ve zafer kazanmasına olanak tanıyor. Burada ilginç görünümlerin kilidini açmak da çok daha hızlıdır. Ancak bu sürümün övünebileceği tek şey bu değildir. Tüm oyunculara sürekli büyüme ve gelişme, itibarlarını artırma ve paha biçilmez deneyim kazanma fırsatı verilmektedir.

Yeni başlayanların en güçlü rakiplerle savaşa girmek için uzun süre beklemelerine gerek yoktur; bunu kariyerlerinin en başında deneyerek yapabilirler. Arayüz ayrıca açık ve erişilebilirdir.

Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen