Infinity Reverse Brawl

2.5 ONLINE

Infinity Reverse Brawl, orijinal versiyonun aksine içeriğe erişim koşullarının ve diğer avantajların değiştirildiği Brawl Stars oyununa özel bir sunucudur. Yeni çıkanlar da dahil olmak üzere çok sayıda karakterin yanı sıra dış görünümler ve çeşitli öğeler de var.

İçeriğe tamamen farklı bir yaklaşım

Bu sürümü oynayarak kapalı içeriğe çok daha hızlı erişim sağlayabilirsiniz. Bu, orijinal oyunda ödeme yapmanız gereken şeyleri elde etmeyi önemli ölçüde kolaylaştırır ve iyileştirir. Ayrıca, hayranların geri bildirimlerinden seçilen bazı mekanikleri de iyileştiriyor.

Ayrıca sunucunun kararlı çalışmasını ve iyi optimizasyonu da vurgulayabilirsiniz. Benzer seçeneklerle karşılaştırıldığında daha az hata ve çökme fark edeceksiniz.

Modlar

Modlar aynı kaldı - 3x3 ve tek oyunculu, farklı görevlerde: Bayrağı Ele Geçir, Üssü Ele Geçir, Son Ayakta Kalan. Bu modların her birinde danışmanlık görevleriniz olacak ve stratejilerinizi seçeceksiniz.

Çok dilli ve içerik kullanılabilirliği

Tüm popüler diller ve anlaşılır bir menü mevcuttur.

Bu versiyonlarda yazarlar kendi vizyonlarıyla geldikleri, ancak rahat katılım için bir platform yaratmaya çalıştıkları için bu proje bağımsız olarak değerlendirilmesi gerekiyor. Orijinal oyun finansal bileşene çok dikkat ettiyse, burada her şey çok daha mütevazı ve daha basit. İlginç unsurlara erişmek için uzun süre oynamanıza ve ciddi miktarda para ödemenize gerek yok.

Düzenli ödül çekilişleri

İlginç şeyleri ücretsiz olarak alabileceğiniz hediye çekilişleri periyodik olarak yapılır. Kurulum dosyası boyutu küçüktür ve bu oyunu oldukça hızlı bir şekilde kurup değerlendirebilirsiniz.

Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen