Chainsaw Brawl

20

Bu, Chainsaw ekibi tarafından oluşturulan Brawl Stars oyunu için özel bir sunucudur. Brawl Stars'ı gerçekten seven yetenekli geliştiriciler bunun üzerinde çalıştı. Bu proje öncelikle eski Brawl'ı özleyenler için uygundur. Burada şiddetli ve canlı savaşların dünyasına dalabilirsiniz.

Orijinaldekiyle aynı görevler ve koşullar

Ana göreviniz, diğer oyuncularla savaşmak. Yavaş yavaş yeni karakterler keşfedecek ve onları geliştireceksiniz.

Dinamik olarak gelişen olay örgüsünü de vurgulamakta fayda var. Oyuncuları çeşitli kartlar bekliyor. Çevrimiçi oyun modları seçeneği vardır. Sıkıcı ve benzeri botlarla değil, gerçek kullanıcılarla savaşlar yapacaksınız. Bu da süreci daha ilginç hale getiriyor. Dünyanın her yerinden insanlar buraya geliyor. Ayrıca çok çeşitli ayarları da vurgulayabilirsiniz. Kendinize uygun bir ayar yapın. Kesinlikle dinamik 3v3 savaşlardan ilham alacaksınız.

Bu projeyi orijinal oyundan ayıran şey

Benzer analoglarda olduğu gibi, gerekli kaynakların hızlı bir şekilde elde edilebilmesi sayesinde, mevcut kaynaklara erişim burada basitleştirilmiştir. Bu projenin özü, basitleştirilmiş erişim koşulları sağlamak ve savaşlara tam katılım için tüm işlevselliği sağlamaktır. Geliştiriciler, çeşitli öğeleri periyodik olarak günceller ve geliştirir. Buna göre mağazada yeni karakterler ve ek öğeler beliriyor.

Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen