Minecraft 1.17.41

(tam versiyon)

  • Android:   8,0+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    İndir Minecraft
  • Minecraft PE 1.17.41
  • İndir

Android için Minecraft PE 1.17.41, "Mağaralar ve Kayalar" - bu güncelleme, dizinin geliştiricilerinin bize uzun süredir söz verdiği resmi bir ad aldı. Sürüm küresel olduğu için, daha önce korumalı alanda bulunmayan öğeler burada görünecektir. Peki, daha ayrıntılı olarak, daha fazlasını anlatacağız.

Yeni nesil dağlar

Minecon Live etkinliğinde stüdyo, kullanıcı oylamasıyla seçilecek üç yeni konumu (çöl, bataklık ve dağlar) duyurdu. Seçiminizi tek aday doğrultusunda yapmanız mümkün olduğu için “dağlar” kategorisi açık farkla birinci oldu.

Ve şimdi, geliştiricilerin bu eklentinin temeli olacak bu alanın duyurusunu sunduğu an geldi! Bu biyom, oyuna daha önce görülmemiş hayvanların yanı sıra tepeler oluşturmak için farklı bir sistem getirecek - Keçiler !

Yeni nesil mağaralar

Yeni nesil mağaraların mevcut olanlara kıyasla temel farklılıklara sahip olması için, yeni yer altı mezarları oluşturmak için algoritma büyük ölçüde elden geçirildi. Bu biyom yer altı göllerini ve hatta nehirleri içerecektir.

Bu arada halk oylamasıyla seçilen yeni çeteler arasında "Parlayan Ahtapot" ve "Axolotl" vardı.

Ahtapot, ayırt edici özelliği parıltı olan nadir bir su altı yaratığıdır. Ondan, çeşitli malzemeleri vurgulamak için kullanılabilecek yeni bir "Parlayan Mürekkep Torbaları" öğesi çıkarmak mümkün olacak.

Axolotl, Minecraft'ın açık alanlarında bulunabilecek en güzel yaratıktır. Bu, ilginç bir savunma sistemine sahip saldırgan olmayan bir hayvandır - saldırıya uğrarsa, sağlık rezervini kademeli olarak yenilemesine izin veren ölü gibi davranacaktır. Bu arada, aynı zamanda kahramanlar tarafından ehlileştirilebilecek.

Genel olarak, 1.17 güncellemesi çeşitliliği ile etkileyicidir ve bu, yeni serinin yalnızca lansman sürümü olduğundan, bizi bekleyen daha birçok ilginç etkinlik var.

Minecraft 1.17.41 indirin

Google play'den indirin
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen