Mod: Wendigo

| Modlar ve Eklentiler

  • Android:   8,0+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Çeteler
  • The Wendigo
  • İndir

Mod The Wendigo - Minecraft sakinlerinin birçok nesline korku veren mitlerin kralını sizlere sunuyoruz. Bu eski folklor efsanesi, bir zamanlar insan olan bir canavarı temsil eder. Ancak insan etini denedikten sonra bir süre sonra kendisini korkunç bir canavara dönüştürecek korkunç bir lanete maruz kalacaktır. Artık bu canavar blok dünyasında yaşayacak.

Wendigo

Canavar özellikle savaşta çok tehlikelidir. Sadece görünüşünün değil aynı zamanda saldırı türlerinin de değişeceği 4 evrim aşaması var. Başlangıçta yer altında görünür ve dört ayak üzerinde hareket eder. Zamanla gücü artacak ve iki ayak üzerinde durabilecek hale gelecek, bu sayede gücü ve hızı kat kat artacaktır. Evriminin son noktası, bölge boyunca ışınlanmadır.

Öğeler

  • İnsan eti – Wendigo'yu çağırmanıza olanak sağlayan bir öğedir. Bir canavar yaratmak için arkadaşınızı veya başka bir insansıyı öldürün ve ardından etini yiyin. İnsan eti yemek midenizin bulanmasına neden olur ve ardından yerden bir Wendigo çıkar.

  • Wendigo kemik kalıntıları – Wendigo zırhı yapımında ana kaynaktır. Kemikler işlenerek çoğaltılabilir: 1 blok ruh kumu ve 7 kemik.

  • Wendigo Başlığı – Bu eşyayı üretmek için bir Wendigo Kafatasına, 2 Demir Külçeye ve 2 Demir Külçeye ihtiyacınız olacak.

Wendigo zırhı

Tam bir Wendigo zırhı seti oluşturarak birçok ilginç yeteneğe sahip olacaksınız. Örneğin çömelme modunda yakındaki kahramanları kör eden gizlilik moduna geçeceksiniz. Ayrıca kahramanınızın gücü, sağlığı ve dayanıklılık özellikleri artar.

Wendigo Kafatası, zırh setindeki ana öğedir ve onsuz canavarın temel yeteneklerini kazanamazsınız.

Yeterli canavar kemiğiniz varsa Wendigo zırhı bir üretim tarifi kullanılarak oluşturulabilir.

Modun çalışması için harita ayarlarında Deneysel seçenekleri etkinleştirmeniz gerekir.
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen