Toilet Laboratory (Orijinal/MOD - Çok para)

1.0.5

  • Android:   5.1+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Aksiyon
  • Toilet Laboratory (Orijinal/MOD - Çok para)
  • İndir

Toilet Laboratory (Orijinal/MOD - Çok para), Skibidi Tuvaletleri ve Gizli Ajanlar arasındaki savaşın yüksek kaliteli bir versiyonudur. Çok yüksek kaliteli grafikler, çok sayıda mekân ve birçok macera bulacaksınız.

Görevler

Olan bitenin koşullarını ve Skibidi Tuvaletlerinin ortaya çıkış nedenlerini anlamak için bir belgeselci olarak davranmanız ve şehrin sokaklarına gitmeniz gerekecek.

Konumlar arasında terk edilmiş fabrikalar, çeşitli şehir sokakları ve diğer yerler yer alacak. Ajanlar ile bu tehlikeli yaratıklar arasında gerçek bir savaş yaşanacak. Bu tuvalet canavarlarının görselleri internet mem'lerinden alınmıştır.

Sadece sıradan canavarların değil, aynı zamanda dikkatlice hazırlanmanız gereken patronlarının da üstesinden gelmeniz gerekecektir; yol boyunca sorunlar sizi bekliyor. Kendi taktiklerinizi geliştirmeniz ve bu yaratıkların zayıf noktalarını anlamanız gerekecek.

Karışık Gizem

İlerledikçe tuvaletlerin kökeninin sırrını ortaya çıkarmaya sizi yaklaştıracak bilgiler toplayacaksınız. Bütün bunlara, meydana gelen olayların belirli bir teması ve mekaniği eşlik edecek.

Tarihin anlamsızlığı

Muhtemelen oyun dünyasında bu tür karakterlerin olacağını hayal bile edemezdik, ama bu oyunda durum oldukça heyecan verici görünüyor. Kendi tarihi ve belirli bir anlamı vardır.

Aynı zamanda oyun yüksek kaliteli grafiklere ve net ayrıntılara sahiptir. Kendinizi birçok tehlikenin ve sırrın olduğu, stratejik hareket etmeniz gereken dinamik bir dünyada bulacaksınız.

  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Cabina Game
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen