Sigma Brawl

20.93

Sigma Brawl, birçok avantajı olan başka bir Brawl Stars özel sunucu seçeneğidir. Bu proje, orijinal oyunun tüm özelliklerini içeren klasik versiyonu üzerine ancak ücretsiz olarak geliştirilmiştir. Geliştiriciler, tüm oyun öğelerini elde etmek için en hızlı seçenekleri sağladılar.

Kurulumu kolay ve çalışması hızlı

Buradaki kurulum dosyası orijinal versiyondan birkaç kat daha küçüktür, bu nedenle hızlı bir şekilde kurulur ve düşük güçlü telefonlarda bile çalışır.

Çok sayıda katılımcı ve ekip

Zaten çevrimiçi olarak çok sayıda oyuncu ve dolayısıyla çok sayıda takım var. Hemen oyun sürecine geçebilir ve eşyaların alınmasını uzun süre beklemeden ve para israf etmeden gerçekleştirebilirsiniz.

En İyi Öğeler ve Özellikler

Oluşturulmadan önce ve güncelleme sırasında, tüm sürümlerdeki en iyi özelliklerin tümü, hayranlardan gelen geri bildirimlere göre seçildi. Heyecan verici savaşlara ve takım savaşlarına tam katılım için 3x3 dahil her şey var.

Düzenli çekilişler ve hediye alma fırsatları (deri, çanta) vardır. Turnuvalara katılın ve en iyi sonuçlara ve en iyi takımlara ulaşın.

Engelleme yok

Bu projeyi orijinal oyundan ayıran şey, bu kadar katı kısıtlamaların olmamasıdır; sonuçlara ulaşmak için hileleri ve çeşitli püf noktalarını kullanabilirsiniz. Bu proje daha çok kaliteli oyun özellikleri ve güçlü ticari çıkarların yokluğunu sağlamayı amaçlamaktadır.

Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen