BBM Brawl

30

BBM Brawl, popüler Brawl Stars projesinin, orijinal oyunun 28. sürümü temel alınarak oluşturulan özel bir sunucu sürümüdür. Geliştiriciler, eski sürümlerin hayranlarının atmosferi ve geçmiş sürümlerin en iyi avantajlarını tam olarak deneyimlemelerini sağlamak için mümkün olan her şeyi yaptılar.

Geleneksel modlar

Oyun, geleneksel modları, savaş konumlarını, destansı savaşçıları ve şiddetli takım çatışmalarını koruyor. Kullanıcı rastgele organize edilmiş herhangi bir takımın üyesi olabilir veya bir grup rakiple savaşmak ve onları yenmek için kendi oyuncu kadrosunu oluşturabilir.

Kazançlar, yeni ilginç görünümler, dövüşçülerin seviyelerini yükseltmek ve oyun sıralamasında daha fazla kişisel gelişim için kullanılabilecek cömert ödüller kazandıracak.

Bu özel sunucu, oyunun ilk versiyonlarının hayranlarını şüphesiz tüm karakteristik klasik özelliklerle memnun edecek: kutular, mağaza, kulüp sistemi, çevrimdışı savaşlar, güncel liderlik tablosu, promosyonlar ve diğer şeyler. Sunucunun sürekli güncellenmesi, işlemin güvenilirliğini ve kararlılığını garanti eder.

Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen