Vokes Brawl (Özel sunucu)

53.176

Vokes Brawl (Özel sunucu) – bu sunucu, çok sayıda Elmas, Brawlers'a erişim, kasa açma ve hediye dağıtma dahil gerekli tüm nitelikleri dikkate alır. Beğendiğiniz içeriği seçin ve diğer kullanıcılarla savaşa katılın.

Oyunun diğer versiyonları Brawl Stars

Oynanışı karşılaştırırsak, orijinaline benziyor ama aynı zamanda avantajları da var: Oyuncular oyunun kaynaklarından yararlanma ve Brawlers'larını geliştirme fırsatına sahip. Site, hem herhangi bir şeyle şaşırtılması zor olan deneyimli oyunculara hem de yeni başlayanlara uygundur.

Geliştiriciler, yeni başlayanlara gereken ilgiyi gösterdiler ve onlar için oyun sürecine hızlı bir şekilde dahil olmalarına ve tüm püf noktalarını çözmelerine olanak tanıyan bir eğitim modu oluşturdular.

Ana görev

Dost bir ekibin üyelerinden biri olmanız ve düşmana direnmeniz gerekiyor. Her takım genellikle üç kişiden oluşur. Savaşları kazandığınızda size kupalar verilecek. Alınan kupaları görünümler için kullanabilir, böylece kahramanınızı geliştirebilirsiniz.

Kulüplere katılmak

Oyunun bir diğer avantajı da kulüplere katılabilme yeteneğidir. Bu size sosyal çevrenizi genişletme, deneyimlerinizi paylaşma ve diğer oyuncuların görüş ve deneyimlerini dikkate alma fırsatı verir. Ayrıca unvanlarınızı artıracak ve çeşitli şampiyonalara katılacaksınız.

Orada durmayın ve sürekli ilerleyin, deneyim kazanın ve yeteneklerinize daha fazla güvenin. Ayrıca, birçok oyuncu tarafından takdir edilen sunucunun düşünceli optimizasyonuna da dikkat çekmek gerekir.

Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen