Surge Brawl (Özel sunucu)

28.189

Surge Brawl (Özel sunucu) - üçüncü taraf geliştiricilerin bu sürümünü kullanarak internete bağlanmadan en sevdiğiniz oyunun keyfini çıkarmanın başka bir fırsatını sunuyor. Bu değişikliğin bir başka "püf noktası", ilerlemeden bağımsız olarak içeriğin ücretsiz kullanımı ve herhangi bir dövüşçünün seçilmesidir. Ancak uygulamanın asıl bonusu, birçok oyuncuya göre en iyisi olarak kabul edilen “Canavarlarla Yaz” etkinliğinin geri dönüşüdür.

Oyun nasıl gidiyor?

Benzer oyunlarda olduğu gibi burada da kurallar aynı kalıyor: Bu, hem takımdaki katılımcı sayısı hem de savaşların yürütülmesi için geçerlidir. Ancak eğlence internet bağlantısı olmadan çalıştığı için arkadaşların ve rakiplerin yerini botlar alacak. Brawl Stars bu versiyonunun daha az ilginç olmadığı hemen söylenmelidir. Ek olarak, eğlence oyuncuları hattın diğer türlerindeki gerçek savaşlardan önce mükemmel bir şekilde eğitebilir.

Oyunun güçlü yönleri nelerdir?

  • İlk olarak, bu proje oyuncuları zamanda geriye götürecek ve bu da onların eğlence efsanesi olan “Canavarlarla Yaz”ı hatırlamalarına yardımcı olacak.
  • İkincisi, grafikler renkliliği ve mükemmel kalitesiyle sizi memnun edecek. Oyun ayrıca benzersiz ses efektlerine sahiptir.
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen