Spooky Brawl (Özel sunucu)

27.275

Spooky Brawl (Özel sunucu), Brawl Stars oyununun özel bir sunucuda barındırılan yeni varyantlarından biridir. En son güncellemede çok çeşitli özellikler, benzersiz Brawler'lar ve görünümlerin yanı sıra kasalar, elmaslar ve ana oyunda olmayan diğer ücretsiz teklifler bulacaksınız. Orijinal oyunun 22. versiyonunu temel olarak kullanıyor; burada artık Emz adında, vernik atan bir silaha sahip yeni bir kadın kahraman var.

Oynanış ve özellikleri

Spooky Brawl'da oyunun kuralları değişmedi. Ayrıca 2 rakip takım halinde birleşmek de gereklidir. Savaşçılar, rakipleri yok edilinceye kadar şiddetli kavgalara girişir. Kazananlar, Brawler'ınızı geliştirmek için harcanabilecek değerli kupalar, madeni paralar, jetonlar ve diğer ödülleri alır.

İlginç karakterler yalnızca görünümleri ve kostümleri açısından farklılık göstermekle kalmıyor, aynı zamanda çok çeşitli yetenekleri, dövüş stilleri ve canlılık dereceleri açısından da benzersizdir. Turnuva birkaç katılımcının olduğu gruplar halinde gerçekleştiği için dövüş tarzı takım savaşlarında ortaya çıkıyor.

Özellikler

Bu Spooky Brawl geliştirmesinin özellikleri arasında iyileştirilmiş grafikler, iyileştirilmiş modlar ve artırılmış kullanılabilir kaynak yelpazesi yer alıyor.

Bu projenin deposunda hiçbir şey değişmedi; tüm kaynaklar aynı kaldı. Diğer kriterler aynı kaldı: kulüpler, kullanıcı sohbetleri, başarı tabloları değişmedi. Orijinal versiyonu beğendiyseniz, modifikasyonu oynamaktan ve tüm ayrıcalıklarını takdir etmekten mutluluk duyacaksınız.

Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen