Dan the Man (MOD - Çok para)

1.12.21

  • Android:   5.0+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Oyun makinesi
  • Dan the Man (MOD - Çok para)
  • İndir

Dan the Man (MOD - Çok para), köyünüzü haydutların baskınlarına karşı korumanız gereken Android için basit bir piksel oyunudur. Senaryoya göre yerleşim yeriniz, çeşitli sabotajlar yapan haydut gruplarının etkisi altında.

Karakter seçimi

Oyunun başında hangi karakterle oynayacağınızı seçebiliyorsunuz: Dan, Josie, Barry… Aynı zamanda, oyunun ilerleyen aşamalarında bunu değiştirebileceğiniz bilgisi de olacaktır. Ayrıca, daha sonra tercihinize göre değiştirebileceğiniz ücretsiz bir kahraman açılacaktır. Robot, kurbağa, korsan, şövalye ve diğerleri gibi diğer sıra dışı kahramanların kilidi madeni para karşılığında açılacak.

Hareket eden her şeye vur

Sadece bu suçlulara karşı savaşmanız gerekiyor. Temel olarak, yolunuza çıkan her şeyi yok etmeniz gerekiyor. Zıplamak da dahil olmak üzere elleriniz ve ayaklarınızla vurabilirsiniz. Yol boyunca, gelecekte kahramanlarınızı geliştirmek için kullanılabilecek paraları toplamalısınız.

Oyundaki genel davranış

Düşmanlarla savaşırken koşuyor ve engellerin üzerinden atlıyorsunuz. Yol boyunca silahlar, beceriler, madeni paralar ve diğerlerini içerebilecek sandıklar olacak. Zaten üçüncü seviyede, her şey gözle görülür şekilde daha karmaşık hale gelecek, bir patron ortaya çıkacak, uzaktan ateş edecekler ve diğer zorluklar. Bu zamana kadar, el becerisinin öğrenilmesi ve karakter niteliklerinin geliştirilmesi tavsiye edilir; hatta silah kullanmak daha da iyidir.

Dan the Man (MOD - Çok para) indirin

Dan the Man (MOD - Çok para) v1.12.21 [.apk]
109.48 Mb
  • Mceadmin
  • Geliştirici
    Halfbrick Studios
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen