FR Legends (MOD - Çok para / orijinal)

0.3.4

  • Android:   4.4+
    🕣 Güncellenmiş
  • Categoría
    Irk
  • FR Legends (MOD - Çok para / orijinal)
  • İndir

FR Legends (MOD - Çok para / orijinal), Android cihazlar için alışılmadık bir yarış oyunudur. Bu oyun benzersiz grafikleri ve araba kişiselleştirmeye yönelik sonsuz olanaklarıyla öne çıkıyor.

Çeşitli arabaların direksiyonuna oturarak yarışlara katılacak ve driftler yapacaksınız.

Aynı zamanda koşullara da uymalısınız; pistteki konileri ve engelleri devirmemelisiniz.

Yeni başlayanlar için bile çok basit kontroller

Kontroller çok basit, hızlandırmak için sağdaki ekrana dokunmanız yeterli. Aynı zamanda tekerlekleri keskin bir şekilde döndürmeye başlarsanız, araba kaymaya başlayacaktır. Kaymayı kontrol etmek için el frenini kullanabilirsiniz. Yeni başlayanlar bile oyunu hızlı bir şekilde öğrenebilecek ve başkalarıyla değerli bir rekabet oluşturabilecektir.

Yeni arabalara erişim

Burada çok sayıda oyun modu sunulmaktadır. Herkes kendisi için daha ilginç katılım seçeneklerini seçebilir. Görevleri başarıyla tamamladıktan sonra, yeni arabaların kilidini açabileceğiniz puanlar verilecek.

Basit kontroller ve beceri geliştirme

Yeni drift kombinasyonlarını kendiniz öğrenebilir ve basit kontrol kombinasyonlarını çözebilirsiniz. Oyun, çok iyi geliştirilmiş küçük detaylar ve ince işçilikle öne çıkıyor. Tüm ayarlar kendi tercihlerinize göre yapılandırılabilir. Görevinizin zorluk seviyesini artırarak profesyonel olabilirsiniz.

Nereden başlamalı

İlk başta hemen rakibinizin sizi bekleyeceği yarışa giriyorsunuz. Kazanmak için her şeyi yapmaya çalışmalıyız. Para kazanma sürecinde arabanın görünümünü ve teknik kısmını dönüştürerek yaratıcı katkınızı sağlayabilirsiniz. Arabanın davranışında ustalaşın ve yeni rakiplere doğru ilerleyin.

  • Mceadmin
  • Geliştirici
    TWIN TURBO TECH CO., LTD
Price $0

(Google Ads) Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları

Yorumlar (0)
reload, if the code cannot be seen